2+1 καρότσια για μωρά από τα καλύτερα brands μέσα από το dimas-bebe.gr

2+1 καρότσια για μωρά από τα καλύτερα brands μέσα από το dimas-bebe.gr

Πολλοί γονείς ανησυχούν για το παιδικό καρότσι που θα αγοράσουν στο παιδί τους ήδη πολύ καιρό πριν την αναμενόμενη άφιξή του. Τα παιδικά καρότσια είναι το σημαντικότερο αξεσουάρ βόλτας και συνάμα για μία αγορά που πρόκειται να συγκεντρώσει ένα από τα μεγαλύτερα budget στα βρεφικά είδη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα με βρεφικά είδη Dimas-Bebe σας προσφέρει μερικές εναλλακτικές επιλογές για να επιλέξετε το σωστό καροτσάκι:

Peg Perego για όμορφους περίπατους

Το καρότσι Peg Perego Completo Mod Red Series χαρακτηρίζεται ελαφρύ, πρακτικό και εξαιρετικά απλό. Είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και κατάλληλο για την ομάδα 0+.

Σαρώστε τους δρόμους με Graco

Ένα από τα πλέον καινοτόμα συστήματα μεταφοράς που περνάει κάθε δρόμο, χωρίς πρόβλημα. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται deluxe τέντα και υπνόσακος αλλά και νάυλον βροχής. Δείτε εδώ περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του.

Το Jazz Blue είναι ένα έξυπνο καρότσι που μετατρέπεται σε πορτ μπεμπέ. Διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό καλάθι, περιστρεφόμενους τροχούς ασφαλείας, ενώ ανοίγει και κλείνει μέσα σε 2 λεπτά. Αποκτήστε το με έκπτωση!

Τι να προσέξετε ως προς την αγορά του καροτσιού;

  • Οι δρόμοι που κινείστε

Αν ζείτε στους δρόμους της πόλης, που δεν είναι και οι καλύτεροι, τότε πρέπει το καρότσι να έχει καλές αναρτήσεις. Αν πάλι έχετε σκοπό να κυκλοφορείτε σε δρόμους ομαλούς, τότε οι μικρές ρόδες προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα.

  • Το ύψος της μαμάς και του μπαμπά

Συνήθως το ύψος μεταξύ των γονιών διαφέρει. Για καλύτερο έλεγχο λοιπόν, είναι σωστό να επιλέξετε καρότσι, του οποίου τα χερούλια προσαρμόζονται ανάλογα με το ύψος του οδηγού.

  • Καθαρισμός

Τα παιδικά καρότσια για μωρά λερώνονται πάντα, γι’ αυτό επιλέξτε κάποιο που θα καθαρίζεται εύκολα, με ύφασμα που θα αφαιρείται.