Αυτές είναι οι καλύτερες ιδέες για μία μοντέρνα διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα

Υπάρχουν κρεβατοκάμαρες μοντέρνες, τολμηρές, ρομαντικές, κλασικές ή συντηρητικές, μεγάλες, μικρές και κάθε μία κρατάει τα σκήπτρα για συγκεκριμένες τάσεις και στοιχεία! Το ποιο σας ταιριάζει μοιάζει να είναι δύσκολη απόφαση. Αν όμως επιλέξετε τη σωστή διακόσμηση για την κρεβατοκάμαρα, τότε όλα θα είναι πιο εύκολα.

Τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει στην μόδα πολλές νέες τάσεις που ξεφεύγουν από τα βασικά έπιπλα της κρεβατοκάμαρας όπως το κρεβάτι και μπορείτε να υιοθετήσετε και εσείς στο δικό σας καταφύγιο, εντυπωσιάζοντας με ένα εκκεντρικό στυλ.

Δώστε έμφαση στην ποιότητα των υλικών

Το μη επεξεργασμένο ξύλο με την αίσθηση του μασιφένιου μπορεί να φέρνει αναμνήσεις από μερικές δεκαετίες πριν, όμως είναι μία από τις πιο hot τάσεις τελευταία ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το κρεβάτι.

Τζάκι στο υπνοδωμάτιο!

Όλο και περισσότεροι εμπλουτίζουν τον χώρο της κρεβατοκάμαρας με ένα τζάκι. Σίγουρα σαν ιδέα είναι ρομαντική και πρωτότυπη, αρκεί να έχετε λάβει τα μέτρα σας για την ασφάλειά σας.

Συνδυάστε σωστά τα υλικά

Μην μείνετε σε ένα μόνο υλικό, ούτε σε ένα χρώμα. Οι διαφορετικές υφές και χρωματικοί συνδυασμοί δίνουν ιδιαιτερότητα και μία μοντέρνα πινελιά στον προσωπικό σας χώρο. Για παράδειγμα αν το κρεβάτι σας είναι καφέ θα μπορούσαμε να επιλέξτε λευκά κομοδίνα και αν είστε πιο τολμηρή μπορντό ή κόκκινα που θα αλλάξουν άμεσα τον χώρο του υπνοδωματίου.

Κίνηση ματ στα χαλιά

Φέτος κάντε ένα layering στα χαλιά σας. Επιλέξτε μία μεγάλη μοκέτα για την κάλυψη όλους του δαπέδου και από πάνω ρίξτε μικρότερα χαλιά για ένα πανέμορφο αποτέλεσμα. Οι τολμηροί μπορούν να επιλέξουν διαφορετικές υφές ακόμα και αποχρώσεις.

Το σωστό φωτιστικό

Τα φωτιστικά είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια μιας διακόσμησης χώρου. Η κρεβατοκάμαρα έχει ανάγκη από διάφορες εναλλαγές στον φωτισμό. Μπορείτε να επιλέξετε απλίκες ή επιδαπέδια φωτιστικά που αυξομειώνουν την πηγή φωτός και φυσικά ένα κεντρικό φωτιστικό του γούστου σας.

 

Αν ήρθε η ώρα να επιλέξετε, τα σετ κρεβατοκάμαρας Harkoftakis θα σας εκπλήξουν! Επισκεφθείτε τα καταστήματα της εταιρείας επίπλων στην Αθήνα ξεκινώντας από μια επίσκεψή στην ιστοσελίδα harkoftakis.gr