Η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ξεκινά εκστρατεία για τα έξοδα θέρμανσης σχολείων σε καπνοπαραγωγικές περιοχές των Σερρών

Η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ξεκινά εκστρατεία για τα έξοδα θέρμανσης σχολείων σε καπνοπαραγωγικές περιοχές των Σερρών

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣΜε αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ σχετικά με τις δυσχέρειες για την κάλυψη των εξόδων θέρμανσης σχολείων, η εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση χρημάτων για το σκοπό αυτό.

Ξεκινώντας  την πρωτοβουλία αυτή, η εταιρεία θα διαθέσει αρχικά το ποσό των 70.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών  θέρμανσης 30 σχολείων σε καπνοπαραγωγικές περιοχές των νομών Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Πιερίας, Ροδόπης και Σερρών.

Σχετικά με την πρωτοβουλία αυτή ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της  εταιρείας κ. Νικήτας Θεοφιλόπουλος ανέφερε: papastratos_Θεοφιλόπουλος«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια των κρατικών φορέων και να στηρίξουμε τους καπνοκαλλιεργητές με τους οποίους μας συνδέουν ιστορικοί δεσμοί. Ευελπιστώ ότι στην πρωτοβουλία μας αυτή θα ανταποκριθούν και άλλες εταιρείες και ιδιώτες ώστε να επεκταθεί πανελλαδικά σε περιοχές που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση».

Το  πρόγραμμα υλοποιείται  σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ» που θα κάνει την τελική επιλογή των σχολείων με βάση κριτήρια που συμφωνήθηκαν με την Παπαστράτος.

Εταιρίες  ή ιδιώτες που θέλουν να συνεισφέρουν στην προσφορά πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία, μπορούν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού. 124002002007025
Δικαιούχος: ΔΕΣΜΟΣ Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο
ΙΒΑΝ: GR1101401240124002002007025
BIC: CRBAGRAA
Περισσότερες  πληροφορίες: «ΔΕΣΜΟΣ», τηλ. 2108119365 ώρες 09.00-17.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.
w: https://desmos.org/