Οι Τερπνιωτες της Θεσσαλονίκης έκοψαν την βασιλόπιτα

Τερπνιώτες-πιτα 2013Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του Συλλόγου. Σε μία κατάμεστη από κόσμο  αίθουσα οι Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης και οι φίλοι τους αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο και ευχήθηκαν στο Σύλλογο να συνεχίσει με επιτυχία τις δραστηριότητές του.

Αφού ευλόγησε την βασιλόπιτα ο πατήρ Όθωνας, η χορωδία του Συλλόγου με την καθοδήγηση του μαέστρου Γιάννη Βαγενά ερμήνευσε εξαιρετικά παραδοσιακά, έντεχνα και τραγούδησε με τους παρευρισκομένους το «πάει ο παλιός ο χρόνος …». Ακολούθως ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέκος Τσελεπής  ευχήθηκε Καλή Χρονιά και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν στα διάφορα τμήματα του Συλλόγου ενώ παράλληλα ζήτησε από τα μέλη να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και να βοηθήσουν στην προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος να σταθεί όρθιος στη δύσκολη εποχή που περνάμε.   Ευχές επίσης απεύθυναν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσ/νίκης Γιάννης Νούλης, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Τερπνής Χρήστος Δρούγγος και ο  κ. Φάνης Μητρούδης από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου και Αντιπρόεδρος στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου έκοψε  την πίτα για όλους τους φορείς και μοιράστηκαν σ΄ όλους τους παρευρισκομένους πιτάκια. Τυχερός φέτος ο Βαγγέλης Μ. Δρούγγος στον οποίο “έπεσε” το φλουρί Κωνσταντινάτο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την  παρουσία τους ο συγχωριανός μας  βουλευτής Γιάννης Αμανατίδης, ο ευεργέτης του χωριού μας κ.Αναστασιάδης Δημήτριος με τη σύζυγό του Αλκμήνη, ο Τοπικός Σύμβουλος της Τερπνής Χρήστος Δρούγγος το μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Γιώργος Μώκος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ροδολιβινών Θες/νίκης κ. Πασχάλογλου με αντιπροσωπεία του Συλλόγου του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για  τις γυναίκες του Συλλόγου που  ετοίμασαν διάφορα εδέσματα και  γλυκά τα οποία προσφέρθηκαν στους  παρευρισκομένους.

Advertisements