100 χρόνια Εμπορικού Συλλόγου με την ΚΕΔΗΣ να στηρίζει την εκδήλωση

100 χρόνια Εμπορικού Συλλόγου με την ΚΕΔΗΣ να στηρίζει την εκδήλωση

Με τη στήριξη του Επιμελητηρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών γιόρτασε τα 100 χρόνια απο την ίδρυση του [1919-2019] το Σάββατο 11 Μαΐου!

Κατα τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που διατηρεί το Επιμελητηριο με τον Εμπορικό Σύλλογο όλα αυτα τα χρόνια, στην ενίσχυση & στήριξη του με καθε δυνατό τροπο καθώς και στις απο κοινού δράσεις που αναλαμβάνουν για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού κόσμου. Ευχήθηκε να μην χασουμε αλλες εμπορικές επιχειρησεις και οι έμποροι να παρακολουθούν τις αλλαγες που γίνονται παγκοσμίως και να προσαρμόζονται. Τελος, τόνισε οτι ειναι αναγκαία η βοήθεια και η κρατικη υποστήριξη τους καθώς και η μείωση των φόρων.

Κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης, την οποια έντυσε μουσικά το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «The Voices» του Ωδείου Σερρων Β. Ταπέ, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους εμπόρους που διετέλεσαν πρώην Προέδροι του Εμπορικού Συλλόγου.

Κ.Καρπουχτσής: Πιστεύουμε στη δυναμική που έχει η τοπική μας αγορά

Η μουσική μπάντα της ΚΕΔΗΣ συνέδραμε στο να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου στην εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Κώστας Καρπουχτσής (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Σερρών)

Σε δήλωση του για τα 100 χρόνια του συλλόγου είπε:

Ως ΚΕΔΗΣ στηρίζουμε έμπρακτα την εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, του πρώτου εμπορικού συλλόγου της Ελλάδας. Πιστεύουμε στη δυναμική που έχει η τοπική μας αγορά, μια αγορά που οφείλουμε να στηρίζουμε τόσο ως καταναλωτές όσο και ως φορείς.

Άλλωστε και με την ιδιότητα μου ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης μπορώ να σας πω, ότι  ως δήμος δρομολογούμε σειρά δράσεων, όπως τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», ένα έργο 1,8 εκ €, που στοχεύει στην προώθηση ενός σύγχρονου, καινοτόμου και εξωστρεφούς εμπορικού κέντρου.

Advertisements

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.