110 κολυμβητές στους 2ους Διεθνείς Αγώνες Κολύμβησης Βετεράνων (MASTERS) των Σερρών (177 φωτος)

110 κολυμβητές στους 2ους Διεθνείς Αγώνες Κολύμβησης Βετεράνων (MASTERS) των Σερρών (177 φωτος)

Οι 2οι Διεθνείς Αγώνες Κολύμβησης Βετεράνων (MASTERS) με την ονομασία «ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ» πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Σερρών, το Σαββατοκύριακο 26/27 Νοεμβρίου 2016. Τους αγώνες διοργάνωσε με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ο Όμιλος Φίλων Κολύμβησης Σερρών.

Στους αγώνες συμμετείχαν 110 κολυμβητές και κολυμβήτριες όλων των ηλικιών από Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Σερβία.

Κολυμβητές που διακρίθηκαν στο παρελθόν στα πρωταθλήματα των χωρών τους, άνδρες και γυναίκες που οι περισσότεροι από αυτούς έχουν τωρα μεγάλα παιδιά, συνεχίζουν να φοράνε το σκουφάκι τους και να πέφτουν σε πισίνες, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός δεν είναι μονο πρωταθλητισμός.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι διοργανωτές βράβευσαν και βετεράνους που διακρίθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters, στο Λονδίνο, όπως ο Αριστείδης Ιωαννίδης που είχε καταλάβει τη 2η θέση στα 200 μέτρα πεταλούδα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο κ. Ιωαννίδης που ασχολείται 37 χρόνια με την κολύμβηση σε δηλώσεις του στο Β.Αναστασιάδη για την ΕΡΤ Σερρών είπε  :

 «Είναι μια καταπληκτική διοργάνωση. Είναι χαρά να συμμετέχουν όλοι σε τέτοιους αγώνες. Έχει πολλές συμμετοχές, έχουμε έρθει πολλοί αθλητές από την Αθήνα, υπάρχουν αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Σερβία. Είναι μια γιορτή για την κολύμβηση».

Όσον αφορά τους αγώνες masters στην Ελλάδα που κάθε χρόνο κερδίζουν και περισσότερους υποστηρικτές ο Έλληνας πρωταθλητής είπε:

«Νομίζω ότι γενικά υπάρχει μια στροφή των Ελλήνων αλλά και σε άλλες χώρες προς τον αθλητισμό μετά τις αγωνιστικές ηλικίες, μετά τα 30 και τα 40, κάτι που είναι πολύ καλό ενώ κάθε χρόνο βλέπουμε και περισσότερους αθλητές.

Απλά βλέπω ότι στην Ελλάδα οι αγώνες βασίζονται σε ιδιώτες, σε σωματεία που διοργανώνουν τους αγώνες, ίσως θα θέλαμε και περισσότερη στήριξη από την ομοσπονδία».

Πλήρες φωτορεπορταζ στη σελίδα μας στο facebook (177 φωτος)

Αποτελέσματα αγώνων

Ατομικά αθλήματα

GDE Error: Error retrieving file – if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Ομαδικά αθλήματα

GDE Error: Error retrieving file – if necessary turn off error checking (404:Not Found)