1200 παιδιά στο πρωτάθλημα BASKET 3×3 στην Πλατεία Ελευθερίας των Σερρών

3x3-basket-13Κατάμεστη αναμένεται να είναι η κεντρική Πλατεία Ελευθερίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου, καθώς αγόρια και κορίτσια, μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων και γυμνασίων των Σερρών θα λάβουν μέρος σε μία πραγματική αθλητική γιορτή, που έχει πλέον καταστεί θεσμός.
Ο λόγος για το πρωτάθλημα BASKET 3×3, το οποίο η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εμπιστεύεται εδώ και δεκαοκτώ χρόνια αποκλειστικά στις Σέρρες, ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9:00 π.μ. (εννέα το πρωί) με τη συμμετοχή 1200 παιδιών που θα διασκεδάσουν, μέσω του δημοφιλούς αθλήματος.
Να σημειωθεί ότι το ΒΑSKET 3×3 δίνει σε πολλά παιδιά τη δυνατότητα  να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με οργανωμένη μορφή άθλησης.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης  τύπου ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Σερρών Νίκος Ιλανίδης δήλωσε τα εξής:
 «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε για 18η συνεχή χρονιά την εκδήλωση basket 3Χ3 για αγόρια-κορίτσια δημοτικού-γυμνασίου.
Θα προσπαθήσουμε και φέτος  να παρουσιάσουμε μια άρτια διοργάνωση και νομίζω θα ανταποκριθούμε πλήρως.
Στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης  θα βοηθήσουν 30 προπονητές και διαιτητές.
Θα είμαστε πανέτοιμοι στο θέμα των γηπέδων, θα μοιραστούν πολλά  δώρα και αναμνηστικά στα παιδιά που θα συμμετέχουν. Εννοείται ότι  θα υπάρξει πλήρης ιατρική κάλυψη από γιατρούς και ΕΚΑΒ
Με μεγάλη χαρά περιμένουμε τα 1200 παιδιά περίπου να διασκεδάσουν και να ευχαριστηθούν τη διοργάνωση που αποτελεί έναν από τους παλιότερους θεσμούς του δήμου μας».