«1ο ΑΘΛΟΡΑΜΑ ΣΕΡΡΕΣ ‘93» τα αγωνίσματα στίβου στο κέντρο της πόλης (φωτος)

«1ο ΑΘΛΟΡΑΜΑ ΣΕΡΡΕΣ ‘93» τα αγωνίσματα στίβου στο κέντρο της πόλης (φωτος)

Αθλόραμα-Σέρρες93-4-2015-_DSC0053Το Σάββατο στις 4 Απριλίου, από τις 10.00’ π.μ. έως τις 13.30’ μ.μ., πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, ζωντάνια και συμμετοχή στο κέντρο της πόλης των Σερρών, στον πεζόδρομο της Μεραρχίας, το « 1ο ΑΘΛΟΡΑΜΑ ΣΕΡΡΕΣ ‘93», με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών.

Στις εκδηλώσεις έγινε επίδειξη στο άλμα σε ύψος, δρόμο ταχύτητας 30μ. με ηλεκτρονική χρονομέτρηση και ρίψη πλαστικού ακοντίου εκμάθησης αλλά το εντυπωσιακότερο όλων ήταν η επίδειξη στο άλμα επί κοντώ που κέρδισε τις εντυπώσεις και τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. Στις επιδείξεις συμμετείχαν τόσο αθλητές του Συλλόγου όσο και μαθητές από όλα τα σχολεία της πόλης.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος της πόλης Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Παπαβασιλείου, η αντιδήμαρχος Σοφία Μπιτζίδου και παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Δημούδης, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Μαρία Θεοδωρίδου, γονείς και παλιοί φίλοι και αθλητές του Συλλόγου.

Μέσω της εκδήλωσης έγινε προσπάθεια να γίνουν γνωστά στους Σερραίους η δράση και οι επιτυχίες του Συλλόγου. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τέτοια που πραγματικά έδωσε ώθηση στις προσπάθειες των στελεχών του Συλλόγου.

Στην ανακοίνωσή τους το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί τους χορηγού τονίζοντας:

Θέλουμε να στείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου ΣΕΡΡΕΣ ’93, στην αρτοποιία ΓΑΤΙΔΗ, την ποτοποιία ΝΕΚΤΑΡ, τα ζαχαροπλαστεία ΠΑΡΦΕ, το φροντιστήριο ΚΟΡΥΦΗ αλλά και σ’ αυτούς που ήρθαν στην εκδήλωση και να τους καλέσουμε να προτρέψουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον στίβο.

httpv://www.youtube.com/watch?v=8GEgnisf54Y