2+1 φωτιστικά για τους κλασικούς και τους μοντέρνους!

Φωτίστε το σπίτι σας, χωρίς να χάσετε λεπτό το ιδιαίτερο στυλ σας. Το Starlamp σας προσφέρει μοναδικές προτάσεις από τον κόσμο του μοντέρνου και του κλασικού. Ο κάθε χώρος έχει ανάγκη από φωτιστικά που μπορούν να δώσουν μία ιδιαίτερη προοπτική ανάλογα με την χρηστικότητα του κάθε δωματίου. Ακόμα και το mix & match style μπορεί να σας χαρίσει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μαύρο plexiglass και κρύσταλλα

Το φωτιστικό μιμείται ένα ολόγιομο φεγγάρι που γεμίζει με κρύσταλλα και είναι περιτυλιγμένο από plexiglass. Είναι κρεμαστό και ταιριάζει τέλεια με την τραπεζαρία ή το υπνοδωμάτιό σας. Μπορείτε να το βρείτε και σε άλλα χρώματα μέσα από την ποικιλία Starlamp. Ταιριάζει σε μοντέρνα και σύγχρονα σπίτια. Αγοράστε το online με έκπτωση, εδώ.

Επιδαπέδιο για τους κλασικούς

Τρίφωτο ορειχάλκινο φωτιστικό διακοσμημένο με κρύσταλλα. Είναι εντυπωσιακό, ενώ το φως που εκπέμπει είναι γλυκό, δημιουργώντας ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας. Αν έχετε μεγάλο χωλ, μπορείτε να το στολίσετε με αυτό το φωτιστικό. Εκτός από μπρονζέ, το βρίσκετε και σε χρυσό ή χρώμιο.

Πεντάφωτο οροφής για vintage διαθέσεις

 

Σίγουρα κάποιοι από εσάς έχετε υιοθετήσει το vintage σε όλο το σπίτι! Είναι μία τάση που ήρθε για να μείνει και αυτό φαίνεται ακόμα και από τα φωτιστικά που μπορείτε να βρείτε στο ιδιαίτερο αυτό στυλ. Το πεντάφωτο οροφής Edison είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του είδους και μπορεί να ταιριάξει τέλεια στο σαλόνι σας ή πάνω από την ξύλινη μασιφένια τραπεζαρία σας.

H εταιρεία Starlamp σας προσφέρει φωτιστικά κορυφαίας ποιότητας, στις καλύτερες τιμές!