2+1 γωνιακοί καναπέδες και πολυθρόνες που θα αναβαθμίσουν το σπίτι σας

Η άνεση, η αισθητική και η λειτουργικότητα είναι το παν για τους περισσότερους interior designers ως προς το αποτέλεσμα διακόσμησης ενός σπιτιού. Αν θέλετε και εσείς να δημιουργήσετε λειτουργικότητα και κορυφαία αισθητική στον χώρο σας, δεν χρειάζεται να ψάχνετε πολύ για να τις βρείτε! Τα έπιπλα Alfa Saloni Design με έδρα τη Θεσσαλονίκη, προσφέρουν αυτή την καλαισθησία με την άνεση, μέσα από τα κεντρικά έπιπλα του χώρου, που είναι τα σαλόνια, δηλαδή ο καναπές, η πολυθρόνα, οι γωνιακοί καναπέδες κ.τ.λ.

Ο καναπές JOY είναι ένας από τους πιο μοντέρνους καναπέδες, που μπορείτε να βρείτε στην μεγάλη επώνυμη ποικιλία. Με χωρητικότητα τουλάχιστον 7 θέσεων, γεμίζει τον χώρο σας, προσφέροντας αποχρώσεις όπως το παστέλ πράσινο, το γκρι και το μπεζ. Γήινα χρώματα που δένουν τέλεια με το στυλ του σπιτιού σας.

Καναπές με extra άνεση και διαθέσιμους αποθηκευτικούς χώρους

Ο καναπές cozy είναι ένα από τα πιο λειτουργικά έπιπλα που υπάρχουν στην αγορά. Οι διαθέσιμες θήκες στο πίσω μέρος έχουν διακριτικό design ενώ παράλληλα χωράμε όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα, τα οποία χρειάζεστε άμεσα όταν χαλαρώνετε τον καναπέ σας.

Για πιο μικρούς χώρους

Μερικά σαλόνια διαθέτουν μικρό χώρο και μπορεί ένας γωνιακός καναπές να μην μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους. Ένα ευρύχωρος και άνετος διθέσιος καναπές, όπως ο Royal, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές σας.

Μία πολυθρόνα για την είσοδο του σπιτιού

Αν το σπίτι σας είναι μεγάλο, επιλέξτε να εντάξετε στην διακόσμησή του κι άλλα έπιπλα, τα οποία μπορούν να φανούν εξίσου χρήσιμα. Μία alternative πολυθρόνα είναι ένα από τα πιο χρήσιμα έπιπλα που θα ομορφύνουν στο λεπτό το σπίτι σας.

Όλη η συλλογή από έπιπλα της Alfa Saloni Athanasiou είναι στη διάθεσή σας για να την δείτε online από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Αυτήν την περίοδο θα βρείτε μεγάλες προσφορές σε σαλόνια και γωνιακούς καναπέδες.