2+1 παγοκύστες και γάζες που χρειάζεται άμεσα ένα ιατρείο

2+1 παγοκύστες και γάζες που χρειάζεται άμεσα ένα ιατρείο

Οι περισσότεροι νοσοκομειακοί και ιατρικοί χώροι συνεργάζονται με συγκεκριμένες εταιρείες για ιατρικά αναλώσιμα που θεωρούνται απαραίτητα στην αποτελεσματικότητα και λειτουργικότητα του ιατρείου.

Η P&P Ιατρικά Είδη είναι μία από τις εταιρείες που προσφέρουν εδώ και χρόνια σταθερές συνεργασίες με όλες τις ιατρικές ειδικότητες, προσφέροντας ιατρικά αναλώσιμα υψηλής ποιότητας. Εκτός από τα ειδικά πακέτα αναλώσιμων που θεωρούνται απαραίτητα για κάθε ειδικότητα σημαντικά και απαραίτητα είναι και τα μεμονωμένα ιατρικά αναλώσιμα που μπορεί κάθε χώρος υγειονομικής σημασίας να έχει.

Παγοκύστες

Οι παγοκύστες θεωρούνται μη αναλώσιμα προϊόντα που προσφέρουν σημαντικά οφέλη και μεγάλη ανακούφιση σε όσους το χρειάζονται. Οι παγοκύστες 3Μ είναι πολλαπλών χρήσεων, προσφέροντας ανακούφιση από τραυματισμούς και φλεγμονές. Είναι κατασκευασμένες από φυσικό καουτσούκ, ώστε να χρησιμοποιούνται και σαν θερμοφόρες μετά από φούρνο μικροκυμάτων ή μετά από πολλές ώρες στην κατάψυξη. Ειδικότητες που χρησιμοποιούνται κατά κόρον είναι οι αισθητικοί χειρουργοί, οι δερματολόγοι, οι κτηνίατροι, οι ορθοπεδικοί, οι φυσικοθεραπευτές κ.α.

Άλλη κατηγορία παγοκύστεων ευρωπαϊκής προέλευσης είναι αυτές που καταλαμβάνουν όλο το πρόσωπο και βοηθούν στην γρήγορη ανάρρωση μετά από επεμβάσεις, μικροδερμοαποξέσεις κ.α.

Γάζες αποστειρωμένες και μη

Οι γάζες είναι ένα από τα πρωταρχικά αναλώσιμα είδη που πρέπει κανείς να έχει στο kit πρώτων βοηθειών στο σπίτι του. Όλα τα ιατρεία έχουν στη διάθεσή τους. Οι γάζες χωρίζονται σε αποστειρωμένες και μη. Οι μη αποστειρωμένες αποτελούνται από non-woven υλικό και είναι απαλές και απορροφητικές. Οι αποστειρωμένες αποτελούνται από 100% μαλακό βαμβάκι υψηλών προδιαγραφών και είναι ευρωπαϊκής προέλευσης. Βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη και διαφορετικές τιμές ανά τεμάχιο ανάλογα με την ιδιότητά τους.

Στην μεγάλη κατηγορία της P&P ιατρικά μπορείτε να βρείτε και επιδέσμους από συνθετικό βαμβάκι ή γυψοεπιδέσμους αλλά και προκατασκευασμένους νάρθηκες.

Μπείτε στο e-shop και κάντε τις πιο συμφέρουσες αγορές. Μπορείτε να προμηθευτείτε εκτός από ιατρικά αναλώσιμα και χειρουργικά εργαλεία σε ανταγωνιστικές τιμές.