2+1 πόσιμες υπερτροφές που επαναστατούν υπέρ της υγείας σας

Στις μέρες μας τα συμπληρώματα διατροφής έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, βοηθώντας τον οργανισμό σε περιόδους άγχους, stress, στο αδυνάτισμα και στην γενικότερη υγεία και ευεξία. Εκτός από τις κάψουλες που πολλοί δυσκολεύονται να προσλαμβάνουν καθημερινά, υπάρχουν και τα πόσιμα διαλύματα που είναι πολύ πιο εύκολα και απλά στην πρόσληψή τους. Αυτά μπορεί να είναι τόσο οι υπερτροφές όσο και το κολλαγόνο. Δείτε παρακάτω μερικά από τα επώνυμα και αποτελεσματικά διατροφικά συμπληρώματα σε πόσιμη μορφή.

Ενισχυμένο υγρό κολλαγόνο της MEDICHROM

Όσο μεγαλώνουμε, χάνουμε περίπου 1,5% κολλαγόνο από τον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα το ξέσπασμα των ρυτίδων να εμφανίζεται μέχρι και πριν της ώρας του. Με το κολλαγόνο υψηλότερης συγκέντρωσης και ενεργών συστατικών, το δέρμα σας αρχίζει και αναπλάθεται καθυστερώντας την άφιξη των ρυτίδων και των σημαδιών που αντιστέκονται στην ομορφιά και την νεότητα. Το πόσιμο αυτό διάλυμα παίζει και καθοριστικό ρόλο στα οστά και τις αρθρώσεις, προλαμβάνοντας ακόμα και κάποιες ασθένειες. Βρείτε το εδώ.

Ενισχυμένος χυμός μούρων ACAI

Το φρούτο αυτό φύεται στη ζούγκλα του Αμαζονίου, προσφέροντας υψηλή διατροφική αξία, διατήρηση της χοληστερόλης σε φυσιολογικά επίπεδα και καλή λειτουργία του εντέρου. Το Acai έχει υψηλή συγκέντρωση σε ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και φυτικές ίνες, επομένως είναι ένα συμπλήρωμα που ταιριάζει σε κάθε οργανισμό και στις ανάγκες του. Επιλέξτε αυτό το superfood για να ξεκινήσετε τη μέρα σας!

Χυμός Αλόη Αρμπορέσενς

Για αντιοξειδωτική δράση και ενίσχυση του πεπτικού συστήματος, ο χυμός αλόη του γένους «Aloeacee» ξεπερνάει σε τριπλάσιο βαθμό τα ενεργά συστατικά της αλόης, προσφέροντας πολλά πλεονεκτήματα στον οργανισμό σας.

Μπείτε στο online κατάστημα της Διατροφολογικής και δείτε μία μεγάλη ποικιλία από υπερτροφές αλλά και κολλαγόνο σε πόσιμη μορφή όπως τα παραπάνω αλλά και σε κάψουλες ή αναβράζοντα δισκία.

Ξεκινήστε την αναπτέρωση του οργανισμού σας και αλλάξτε την καθημερινότητά σας προς το καλύτερο!