2+1 σπόροι φυτών που χρωματίζουν και αρωματίζουν τον κήπο σας

Φροντίστε εσείς τον κήπο σας από την αρχή! Αγοράστε σπόρους φυτών και πειραματιστείτε ώστε να δημιουργήσετε έναν χρωματιστό κήπο με φυτά που αρωματίζουν και ομορφαίνουν τον χώρο.

Ας δούμε παρακάτω ποιοι είναι οι σπόροι φυτών και οι βολβοί λουλουδιών που προτείνουν οι γεωπόνοι του LF για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Λίλιουμ “Leightlini”

Το λίλιουμ είναι ένα αρωματικό βολβώδες φυτό σε κίτρινο χρώμα που μπορεί να φτάσει σε ύψος μέχρι και το 1 μέτρο. Η ιδανική εποχή για να το φυτέψετε είναι όλοι οι ανοιξιάτικοι μήνες. Για συμβουλές φύτευσης μπορείτε να απευθυνθείτε στους γεωπόνους του LF, βρίσκοντάς τους είτε στο Facebook είτε στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα.

4 υπέροχα είδη μονόχρωμης ντάλιας

Η ντάλια είναι ένα βολβώδες φυτό με πελώριο άνθος γύρω στα 30cm, που μπορείτε να τη βρείτε σε διάφορα χρώματα όπως άσπρο, κίτρινο, ροζ και κόκκινο. Στο LF μπορείτε να βρείτε ντάλιες Shillo Noelle, Kelvin Foodlight, Fluerel, Mrs Eilleen. Δυνατότητες αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Βασιλικός ψιλόφυλλος και αρωματικός

Στην Ελλάδα ο βασιλικός θεωρείται ένα από τα κατεξοχήν οικιακά φυτά που ομορφαίνει τον χώρο σας και τον αρωματίζει. Στην μεγάλη ποικιλία του ερασιτέχνη κηπουρού μπορείτε να βρείτε τον ψιλόφυλλο βασιλικό με λεπτά φύλλα σε ανοιχτό πράσινο των 5gr. Η διάρκεια βλαστικότητας των σπόρων φτάνει μέχρι και τα 5 έτη, ενώ η βλάστησή του αναμένεται να αναδειχθεί σε έναν μήνα.

Βρείτε περισσότερους σπόρους λουλουδιών από το εξειδικευμένο e-shop LF ή καλέστε για συμβουλές και λύσεις στο 2262 100368. Οι γεωπόνοι του LF έχουν βρει για εσάς τους οικονομικότερους τρόπους μεταφοράς των προϊόντων στον χώρο σας, όπου κι αν είστε. Πολύ καλές προσφορές για επαγγελματίες που αναζητούν μεγάλες ποσότητες.