22χρονος είχε ρημάξει έξι γραφεία στην πόλη των Σερρών

22χρονος είχε ρημάξει έξι γραφεία στην πόλη των Σερρών

διάρρηξη-κλειδαριάΕξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνολικά 6 κλοπές από επαγγελματικά γραφεία στην πόλη των Σερρών, που έγιναν από τα μέσα Δεκεμβρίου 2014 έως τις αρχές του 2015.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, καθώς και ενός ακόμη 22χρονου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ο 22χρονος ημεδαπός κατά το χρονικό διάστημα από 17-12-2014 έως την 2-1-2015, ενεργώντας με συγκεκριμένη μεθοδολογία, διέρρηξε συνολικά 6 επαγγελματικά γραφεία στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται στο ποσό των 1.630 ευρώ.
Επιπλέον όπως προέκυψε μέρος των κλοπιμαίων είχε διαθέσει έναντι αμοιβής σε συνομήλικο του, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.