2ο Τουρνουά Handball Ακαδημιών: Εμπειρίες για τα κορίτσια του ΜΓΣ Πανσερραϊκός που η διαφορά ηλικίας από τις αντιπάλους έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα αποτελέσματα

2ο Τουρνουά Handball Ακαδημιών: Εμπειρίες για τα κορίτσια του ΜΓΣ Πανσερραϊκός που η διαφορά ηλικίας από τις αντιπάλους έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα αποτελέσματα

Στο 2ο Τουρνουά Handball Ακαδημιών με την ονομασία «Prosotsani Sping Camp» που διοργάνωσε από τις 4-8 Μαΐου ΑΟ Προσοτσάνης σε συνεργασία με το Δήμο Προσοτσάνης και την ΟΧΕ, συμμετείχε το τμήμα Παγκορασίδων Β’ του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ.

Τα κορίτσια της Ζαχαρούλας Παπαδοπούλου στις 6 αναμετρήσεις που έδωσαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Προσοτσάνης «Γεώργιος Μακρής», μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν κάποιο παιχνίδι (αν και σε κάποια το άξιζε), όμως η συμμετοχή στο τουρνουά και οι εμπειρίες που αποκόμισαν, μόνο κέρδη και οφέλη για το μέλλον τους πρόσφεραν.

prosotsani cupΣημαντικό ρόλο στο ότι οι αθλήτριες του Πανσερραϊκού δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποια νίκη, ήταν και η διαφορά ηλικίας που υπήρχε, απέναντι στις κατά πολύ μεγαλύτερες τους αντιπάλους.

Στα παιχνίδια που έδωσαν οι μικρές Λιονταρίνες, φάνηκε για ακόμα μια φορά η πολύ καλή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στα τμήματα των Ακαδημιών.

Τα αποτελέσματα της ομάδας:

  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Ploesti Ρουμανίας 7-23
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΟ Προσοτσάνης2 18-26
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΟ Προσοτσάνης1 20-25
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Φίλιππος Βέροιας 11-14
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΟ Ζεφυρίου 9-16
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Ακρίτες Νευροκοπίου 12-16

Τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ στη συγκεκριμένη διοργάνωση εκπροσώπησαν οι αθλήτριες:

Δανάη Αδαμίδου, Ιωάννα Γκαντούδη, Θεοφανία Θεοδότου, Θεοδώρα Ιωαννίδου, Σταυριάννα Κατσαμπέρη, Αφροδίτη Μαλλιαρά, Ξένια Πολυχρονίου, Αλεξάνδρα Σδραβικλή, Έυα Σδραβικλή και Αναστασία Τσερκέζη.