3 κύπελλα για την ακαδημία εθνικός στο «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ»

3 κύπελλα για την ακαδημία εθνικός στο «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ»

Ακαδημίες Εθνικός__0662Συνολικά 3 κύπελλα κατέκτησε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ με την συμμετοχή τμημάτων 9 συνολικά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου από την Θεσσαλονίκη, την Δράμα και τον Νομό Σερρών.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ συμμετείχε με τα τμήματα Παιδικό, Προπαιδικό, Junior και ProJunior, υπό την καθοδήγηση του υπευθύνου της Ακαδημίας και προπονητή Κόκκινο Γιάννη και των προπονητών Μανολώπουλο Κώστα και Καφτάνη Ζαχαρία.

Την πρώτη ημέρα του Τουρνουά στην Κατηγορία Παιδικό η ομάδα της Ακαδημίας του ΕΘΝΙΚΟΥ ισοβάθμησε στην 2η θέση με το αντίστοιχο τμήμα της ακαδημίας FootballClubTalent από την Θεσσαλονίκη, και μετά την διαδικασία των πέναλτι κατέκτησε την 3η Θέση.

Στην κατηγορία Προπαιδικό η Ακαδημία του ΕΘΝΙΚΟΥ πήρε το κύπελλο της 2ης Θέσης.

Κατά την δεύτερη ημέρα του Τουρνουά στην Κατηγορία Junior η ομάδα της Ακαδημίας του ΕΘΝΙΚΟΥ δεν κατάφερε να περάσει στους αγώνες ημιτελικού, όμως οι μικροί αθλητές χάρηκαν την συμμετοχή τους στο άθλημα και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Στην Κατηγορία ProJunior η ομάδα της Ακαδημίας του ΕΘΝΙΚΟΥ ισοβάθμησε στην 1η θέση με το αντίστοιχο τμήμα της ακαδημίας SportVillage και μετά την διαδικασία των πέναλτι πήρε το κύπελλο της 2ης Θέσης.

Το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, παρακολούθησαν από την Διοίκηση της Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, ο Αντιπρόεδρος, Μέγκλας Χρήστος, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Καλαποτλής Νίκος και το Μέλος Κίρπιτσας Γιάννης. Ο Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας, Κατσαβάκης Μάκης, Γενικός Αρχηγός Άγγος Άκη, ο Προπονητής Τερματοφυλάκων, Κούτρας Νίκος  και παίκτες της ομάδας. Από την Ομάδα Νέων του ΕΘΝΙΚΟΥ, ο προπονητής, Τερζής Σάκης, ο Γενικός Αρχηγός, Τάσιος Σάκης και παίκτες της ομάδας.

Το παρόν έδωσε η Διοίκηση της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ» και η Διοίκηση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ.