3 Πρακτικά Δώρα Χριστουγέννων: Καφετιέρα Φίλτρου, espresso ή μήπως τσαγιέρα;

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν η αγορά ντύνεται στα καλά της και όλοι μας αρχίζουμε λιγότερο ή περισσότερο δειλά να βγαίνουμε στην αναζήτηση δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ανάμεσα στις πολλές κατηγορίες δώρων που μπορούμε να επιλέξουμε ξεχωρίζει μία που σχετίζεται με τα αγαπημένα μας ροφήματα.

  • Καφετιέρα φίλτρου;
  • Μηχανή espresso;
  • Ή μήπως τσαγιέρα;

Και οι τρεις παραπάνω επιλογές είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τους άλλους ή για τον εαυτό μας. Ποιο όμως να προτιμήσετε;

Ανάλογα με τα γούστα. Αυτή είναι η εύκολη απάντηση.

Τι γίνεται όμως όταν τα γούστα δεν είναι ξεκάθαρα ή οι απόψεις ποικίλουν;

Δεν ξέρω πόσο μπορώ να κάνω τη ζωή σου πιο εύκολη όμως μπορώ να σου δώσω μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για κάθε μια από τις παραπάνω συσκευές καθώς και για τα ροφήματα με τα οποία σχετίζονται.

Καφετιέρα Φίλτρου

Αγαπημένος ο καφές φίλτρου μοιάζει ιδανικός για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Οικογενειακές στιγμές γύρω από το τζάκι με μια αχνιστή κούπα καφέ στο χέρι μοιάζουν ιδιαίτερα γνώριμες και ταιριαστές με την περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο καφές φίλτρου είναι ένα ελαφρύς τύπος καφέ. Στην πραγματικότητα ένα φλιτζάνι καφέ φίλτρου (κυρίως λόγο της ποσότητας), έχει μεγαλύτερη ποσότητα καφεΐνης από τα υπόλοιπα είδη.

Στα plus λοιπόν, με την καφετιέρα φίλτρου φτιάχνεις ποσότητα για αρκετά άτομα και μπορείς να βρεις αρκετά αρωματικά είδη απολαυστικού καφέ.

Καφετιέρα Espresso

Μπορεί κανείς να πει ότι είναι η νέα τάση στα πράγματα. Η καφετιέρα Espresso θεωρείται η νέα must have συσκευή. Αν και ένα ποτήρι Espresso περιέχει μικρότερη ποσότητα καφεΐνης σε σχέση με τον καφέ φίλτρου, η συμπυκνωμένη αυτή ποσότητα είναι σε θέση να σε ξυπνήσει μια και καλή το πρωί.

Ατομική ή ηλεκτρική η καφετιέρα Espresso σου δίνει τη δυνατότητα για πολλά είδη καφέ ζεστά και κρύα.

Τσαγιέρες

Αν και ο καφές τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει την αξία του στο κομμάτι της υγείας, το τσάι – και κυρίως το πράσινο, παραμένει ο αδιαφιλονίκητος νικητής στον πόλεμο των υγιεινών ροφημάτων. Οι τσαγιέρες προσφέρουν μια πόρτα σε ένα καινούργιο κόσμο από γευστικά, μυρωδάτα και υγιεινά ροφήματα.

Επιπλέον –  ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια μπορεί να βρει κανείς στην αγορά μια τεράστια ποικιλία από τσαγιέρες. Από τις απλούστερες μέχρι αυτές που μπορούν να θεωρηθούν καλλιτεχνικά δημιουργήματα.

Βρες όλες τις παραπάνω επιλογές και ακόμη περισσότερα είδη σπιτιού που καλύπτουν κάθε ανάγκη στα Stark Stores.