30ος ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ: και ο ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ τμήμα χειροσφαίρισης ήταν εκεί!

30ος ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ: και ο ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ τμήμα χειροσφαίρισης ήταν εκεί!

30γυρος-Σερρών-handball-junior-panserraikosΖΤο τμήμα χάντμπολ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός συμμετείχε στον 30ο γυρο της πόλης των Σερρών. Όπως μας ενημερώνει με ανακοίνωσή του:

«Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ»
Με αυτό το βασικό μήνυμα συγκεντρώθηκαν σήμερα και συμμετείχαν στον 30Ο Γύρο της πόλης των Σερρών τόσο τα μικρά μας λιονταράκια όσο και παίχτες από το ανδρικό και γυναικείο τμήμα μας αλλά και πολλοί γονείς δίνοντας απίστευτη χαρά στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες μας.
 
30γυρος-Σερρών-handball-junior-panserraikos_01Κοντά μας βρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ Βασίλης Χατζημιχαηλίδης ο οποίος έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στις  αθλητικές τους δραστηριότητες.
Πολλά μπράβο φυσικά σε όλους τους διοργανωτές για αυτήν την πολύ μεγάλης σημασίας εκδήλωση η οποία στέφθηκε με τεράστια επιτυχία και με ρεκόρ συμμετοχής κόσμου.
30γυρος-Σερρών-handball-junior-panserraikosΒ
Εμείς ευχόμαστε σε όλους τους ανθρώπους πάνω από όλα υγεία και όλη η έννοια και τα πλεονεκτήματα του αθλητισμού και της αθλητικής ζωής να μας γίνει βίωμα γιατί μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε μέσα από αυτά.