3+1 διακοσμητικές τάσεις με έπιπλα και διακοσμητικά που θα γίνουν ανάρπαστες

3+1 διακοσμητικές τάσεις με έπιπλα και διακοσμητικά που θα γίνουν ανάρπαστες

Το σπίτι σας πάντα χρειάζεται μικρές ανανεώσεις για να αισθάνεστε καλύτερα μέσα σε αυτό, να το νιώθετε πιο άνετο και να ανταποκρίνεται και στις επίκαιρες τάσεις της μόδας.

Ειδικά χειμώνα και φθινόπωρο, οι υφές και τα χρώματα είναι αυτά που θα κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίσει. Σίγουρα από το Pinterest θα πάρετε πολλές ιδέες, όμως τίποτα δεν είναι πιο άμεσο από μία εταιρεία επίπλων που γνωρίζει από πρώτο χέρι ποιες είναι οι τάσεις που θα απασχολήσουν περισσότερο.

Ποιες είναι οι αλλαγές που θα ομορφύνουν το σπίτι σας;

Βελούρ για απαλότητα και κομψότητα

Το βελούδο είναι ένα ύφασμα που κάνει τον χώρο να φαίνεται πιο αριστοκρατικός. Αυτό γίνεται γιατί εκτός των άλλων παρουσιάζει και οπτικό ενδιαφέρον. Εκτός από μαξιλάρια και αντικείμενα διακοσμητικά, μπορείτε να κάνετε μία πιο δυναμική αλλαγή, με πολυθρόνες και καναπέδες βελούδινους που θα συνεισφέρουν πολλά σε ποιότητα και αισθητική στο σαλόνι σας.

Παστέλ χρώματα

Στρώστε την τραπεζαρία σας με τραπεζομάντηλα σε παστέλ χρώματα, αλλά μην διστάσετε να βάψετε ακόμα και έναν τοίχο. Ένα ριχτάρι στο χρώμα της μέντας θα κάνει διαφορά στον καναπέ σας. Μάλιστα αυτές τις αποχρώσεις τις συναντάμε και στα ντουλάπια της κουζίνας.

Coffee table, όχι ένα αλλά πολλά!

Τα coffee table είναι τα πιο χρηστικά έπιπλα για το σαλόνι σας. Πλέον μπορείτε να τα μοιράσετε σε κάθε γωνιά του χώρου σας. Επιλέξτε 2-3 μικρά βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού και η άνεση θα εκτοξευθεί!

Σύνθεση για το σαλόνι – Γεμίζει όλο τον τοίχο

Αν ο πιο κεντρικός τοίχος του σαλονιού σας είναι άδειος και δεν επηρεάζεται από τζάκι ή πάσο κουζίνας, καλύψτε τον με μία ολοκληρωμένη σύνθεση, η οποία αποτελείται από επιφάνεια για τηλεόραση, πολλά ντουλάπια και αρκετά ράφια. Θα χωρέσετε πάρα πολλά πράγματα εκεί μέσα και θα γεμίσει το σαλόνι σας με μία ενδιαφέρουσα σύνθεση!

Βρείτε μοντέρνα, λειτουργικά και κομψά έπιπλα στη Φθιώτιδα, Λαμία και Φωκίδα.