3+1 γευστικές σκυλοτροφές για τους πιστούς μας φίλους – Σε 24 ώρες στο πιάτο του

3+1 γευστικές σκυλοτροφές για τους πιστούς μας φίλους – Σε 24 ώρες στο πιάτο του

Οι σκύλοι είναι γνωστοί λαίμαργοι. Η όσφρησή τους είναι τόσο έντονη που δεν μπορούν να αντισταθούν σε ό,τι μυρίζουν. Αν υπάρχει μαγειρευτό φαγητό στο σπίτι το πιθανότερο είναι να αγνοήσουν τη δική τους τροφή και να θελήσουν να κυνηγήσουν το πιάτο σας. Όπως επισημαίνουν οι περισσότεροι κτηνίατροι, αυτό δεν είναι το καλύτερο πλάνο διατροφής, γι’ αυτό αν είστε και εσείς ένας από τους σκυλόφιλους που ζει και κοιμάται με τον τριχωτό του φίλο, το Pets & Friends σας προτείνει απίθανες επιλογές από σκυλοτροφές ORIJEN και ACANA που ξέρουν να διαλέγουν εδώ και χρόνια τα πιο φρέσκα και υγιεινά υλικά.

Λαμβάνοντας υπόψιν το πεπτικό σύστημα του σκύλου, το οποίο διαφέρει από αυτό του ανθρώπου, προτείνεται η λήψη μίας σταθερής τροφής, κατάλληλης για την φυλή, την ηλικία, τη σωματική διάπλαση και την περαιτέρω υγεία του.

Για κουτάβια και νεαρούς σκύλους

Τροφές από τα τοπικά αγροκτήματα του Καναδά για κουτάβια που χρειάζονται υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και μία φυσική διατροφή να τα συνοδεύει μέχρι να ενηλικιωθούν και να μπορέσουν να ακολουθήσουν άλλο τύπο διατροφής.

Οι τροφές δεν περιέχουν σιτηρά και ακατάλληλα δημητριακά, παρά μόνο τοπικά προϊόντα που έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά για την ποιότητά τους. Αν το κουτάβι σας αναμένεται να φτάσει τα 10-25 κιλά, επιλέξτε την  ACANA PUPPY AND JUNIOR.

Τροφές με κόκκινο κρέας και κοτόπουλο για ενήλικα σκυλιά

Φρέσκο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, φρέσκο ντόπιο κρέας, ολόφρεσκα λαχανικά που συνθέτουν μία πανδαισία γεύσης. Οι σκυλοτροφές Acana και Orijen βγαίνουν σε συσκευασία πολλών και λίγων κιλών, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των σκύλων. Μόλις τις δοκιμάσει θα τις φάει αμέσως! Βρείτε εδώ την Orijen Regional Red με άφθονο κρέας και λαχανικά.

Ανακαλύψτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία του online pet shop Pets & Friends όχι μόνο τις καλύτερες σκυλοτροφές αλλά και περιλαίμια σκύλων και βασικά αξεσουάρ για την καθημερινότητα και τις δραστηριότητες του πιστού σας φίλου!