3+1 συχνές ερωτήσεις για τη θερμομόνωση και τη στεγανοποίηση ταράτσας

3+1 συχνές ερωτήσεις για τη θερμομόνωση και τη στεγανοποίηση ταράτσας

Δύο σύγχρονες λύσεις που προστατεύουν το κτήριό σας από την υγρασία και τις απότομες μεταβολές του καιρού είναι η θερμομόνωση και η στεγανοποίηση ταράτσας. Από την ταράτσα μπορεί να παρουσιάζονται στο εσωτερικό του χώρου απώλειες στην θερμοκρασία, οι οποίες δεν επιτρέπουν στο κτήριο να ανταποκριθεί ενεργειακά.

Η στεγανοποίηση προστατεύει το κτήριο από την υγρασία. Ισχύει; πως;

Με την στεγανοποίηση προστατεύεται το περίβλημα του κτηρίου. Με αυτόν τον τρόπο οποιαδήποτε αποσάθρωση προστατεύεται και η στεγανοποίηση με τα υλικά που χρησιμοποιεί διατηρεί το περιβάλλον του εσωτερικού χώρου υγιεινό και θερμοκρασιακά άνετο.

Είναι αναγκαία η στεγανοποίηση;

Με την εφαρμογή στεγανοποίησης το κτήριο αμέσως «αναζωογονείται» και αυξάνει την αντοχή του. Έτσι μπορεί για πολλά χρόνια να παραμείνει αναλλοίωτο στις μεταβολές του καιρού και στην φθορά.

Που μπορεί να εφαρμοστεί η στεγανοποίηση;

Η στεγανοποίηση ταράτσας εφαρμόζεται στις περιοχές εκείνες που παρουσιάζουν μούχλα και υγρασία. Η στεγανοποίηση δηλαδή, παρέχει μία μόνωση πολύ ποιοτική και μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα από τα ετήσια έξοδα της θέρμανσης ή του κλιματισμού.

Δεν σημαίνει ότι υγρασία και μούχλα εμφανίζεται μόνο στην ταράτσα, αλλά είναι φαινόμενο που αρκετοί από εσάς έχετε παρατηρήσει ακόμα και στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Δωμάτια, υπόγεια, φρεάτια, πισίνες, στέγαστρα κ.α.

Οι ειδικοί της Monotech έρχονται στον χώρο σας για να πραγματοποιήσουν την απαραίτητη μελέτη και να τελειοποιήσουν τη στεγανοποίηση ταράτσας ή άλλου εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

Η θερμομόνωση ταράτσας πότε χρειάζεται;

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα που αναδεικνύουν την αξία της θερμομόνωσης είναι το θερμό, όπου είναι κατασκευασμένο με τα κατάλληλα υλικά, ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία στα επιθυμητά επίπεδα. Το ίδιο ισχύει και με το κτήριό σας. Για να είναι δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό τον χειμώνα πρέπει να έχουν θερμομονωθεί οι περισσότερες επιφάνειές του.

Το αποτέλεσμα είναι να αυξάνεται ο χρόνος ζωής του και παράλληλα να εξασφαλίζεται ένα υγιεινό και ιδανικό περιβάλλον για όσους κατοικούν μέσα σε αυτό.

Ιδανικά εφαρμόζεται η θερμομόνωση ταράτσας, εργασία που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.

Οι ειδικοί επαγγελματίες της Monotech εκτός από την ειδική μελέτη που πρόκειται να πραγματοποιήσουν στον χώρο σας, σας δίνουν και εγγύηση μόνωσης, προσφέροντας την απόλυτη σχέση εμπιστοσύνης σε όλους τους πελάτες.

Advertisements