3+1 βασικές υπηρεσίες που πρέπει να παρέχει ο γυναικολόγος σας

3+1 βασικές υπηρεσίες που πρέπει να παρέχει ο γυναικολόγος σας

Επιλέγοντας τον γυναικολόγο σας στην ουσία επιλέγετε έναν επιστήμονα και άνθρωπο, ο οποίος θα παρακολουθεί όλα όσα σχετίζονται με την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, τα στάδια της εγκυμοσύνης και όλα τα γυναικολογικά προβλήματα τα οποία προκύπτουν στο πέρασμα του χρόνου. Και επειδή οι γυναίκες δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στον γυναικολόγο τους, το σε ποιον θα καταλήξουν να έχουν είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα.

Υπηρεσίες που πρέπει να παρέχει κάθε γυναικολόγος:

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Μαιευτικό υπερηχογράφημα: Πρόκειται για εξετάσεις, οι οποίες σχετίζονται με την εύρεση σημαντικών στοιχείων που μπορούν να αποτρέψουν και να προβλέψουν δυσχέρειες που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη.

Υπογονιμότητα: Για να διαπιστωθεί ότι η γυναίκα είναι υπογόνιμη, χρειάζεται πολλές εξετάσεις οι οποίες θα παρουσιάσουν την αιτία και θα κατευθύνουν τον γιατρό στον σωστό δρόμο προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία. Το τρισδιάστατο (3D) γυναικολογικό υπερηχογράφημα αλλά και εξειδικευμένες εξετάσεις για τη μέτρηση του αποθέματος ωαρίων είναι μόνο μερικοί από τους ελέγχους που γίνονται.

Κύηση υψηλού κινδύνου: Οι γυναίκες που έχουν δίδυμα, εκείνες που αντιμετωπίζουν προεκλαψία που έχουν διαβήτη εγκυμοσύνης ή που έχουν μείνει έγκυες μετά από καισαρική τομή, ανήκουν στην κατηγορία εκείνη των γυναικών που η κύησή τους θεωρείται υψηλού κινδύνου.

ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

Η λαπαροσκόπηση στα γυναικολογικά προβλήματα μπορεί να εντοπίσει ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα με τις διαταραχές περιόδου. Επίσης αν πρόκειται για επεμβατική μορφή λαπαροσκόπησης ή υστεροσκόπησης μπορεί να γίνει αφαίρεση πολύποδα ή κάποιου ινομυώματος.

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΡΑΧΗΛΟΥ

Οι παθήσεις του τραχήλου μπορούν να διαγνωστούν τις περισσότερες φορές με ένα απλό τεστ παπ ή με κολποσκόπηση.

ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΟΥΡΩΝ

Για την ακράτεια ο γυναικολόγος πραγματοποιεί έναν εξειδικευμένο έλεγχο και στην συνέχεια μια στοχευμένη θεραπεία ανάλογα με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες, για πιο εξειδικευμένες θεραπείες ακόμα και αν αναζητάτε έναν γυναικολόγο για το πρώτο τεστ παπ, επιλέξτε έναν από τους καλύτερους γυναικολόγους: Μπείτε στο siozos.com  για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του γυναικολόγου και να κλείσετε το ραντεβού σας.

Advertisements