32 χρονη μητέρα με το… 12χρονο γιο της αποπειράθηκαν να κλέψουν 77χρονη στις Σέρρες !!!

διαρρηκτης-ΓΥΝΑΙΚΑ-650x336Απίστευτο κι όμως συνέβη και αυτό 32 χρονη μητέρα με το… 12χρονο γιο της μπήκαν στη μονοκατοικία μιας 77χρονης με σκοπό να το κλέψουν. Το «σχέδιο» τους δε λειτούργησε καθώς η 77χρονη τους αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές.

Ενας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που, αν και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έσπευσε να ανταποκριθεί στις εκκλήσεις για βοήθεια μιας ηλικιωμένης γυναίκας η οποία είχε βρει διαρρήκτες μέσα στο σπίτι της στις Σέρρες κατάφερε να τους ακινητοποιήσει.

Στη συνέχεια΄ο Αστυνομικός  δεν πίστευε ότι μπορεί να του τύχαινε στη καριέρα του αυτό που ανακάλυψε.  Κι αυτό, γιατί το «δίδυμο» που είχε εισβάλει στο σπίτι της 77χρονης την ώρα που εκείνη έκανε εργασίες στην αυλή της, αποτελούνταν από μια γυναίκα και ένα… παιδάκι μόλις 12 χρόνων!

Η 32χρονη, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μητέρα του αγοριού, συνελήφθη και παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της για απόπειρα κλοπής και πλημμελή εποπτεία ανηλίκου, ενώ ο 12χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας.