34α ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ: Ρεκόρ συμμετοχών στο Κολυμβητήριο Σερρών (φωτορεπορτάζ)

34α ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ: Ρεκόρ συμμετοχών στο Κολυμβητήριο Σερρών (φωτορεπορτάζ)

Με ρεκόρ συμμετοχών ξεκίνησαν το Σάββατο 18/11 τα 34α ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ στο κλειστό κολυμβητήριο Σερρών. Οι κολυμβητικοί αγώνες διοργανώνει ο Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σε συνεργασία µε την Π.Ε.K.K.Δ.Μ. το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεµβρίου 2017

Οι αγώνες είναι αφιερωµένοι στη µνήµη του αείµνηστου προέδρου του σερραϊκου συλλόγου Γ. OIKONOMOY.

450 κολυμβητές και 12 Σύλλογοι

Οι συμμετοχές στους αγώνες σημείωσαν ρεκορ καθώς έφτασαν  συνολικά τις 450, από 12 Κολυμβητικούς Συλλόγους της Μακεδονίας, αλλά και από την γειτονική Βουλγαρία.

Στις προαγωνιστικές κατηγορίες που διεξήχθησαν το Σάββατο 1η ημέρα των αγώνων συμμετείχαν 330 μικροί αθλητές, ενώ την Κυριακή (19/11) στο αγωνιστικό πρόγραμμα που ξεκινά το πρωί αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 150 κολυμβητές.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε Πρωταθλητής στις προαγωνιστικές κατηγορίες

Τελετή έναρξης

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των αγώνων, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης, όσο και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ)  κ.Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μασλαρινός (ο οποίος εκπροσώπησε την Αντιπεριφέρεια Σερρών).

Ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Βασίλης Χατζημιχαηλίδης στην ομιλία του ευχήθηκε να ολοκληρωθεί το Κολυμβητήριο Σερρών στο Αθλητικό Πάρκο της Ομόνοιας, ώστε να μπορέσουν οι κολυμβητές να αθλούνται σε μια σύγχρονη πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών.

Στις προαγωνιστικές κατηγορίες νικητής ανάμεσα στα 12 σωματεία που συμμετείχαν αναδείχθηκε ο ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης

Πριν την τελετή έναρξης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων των πλημμυρών.

Πληρες φωτορεπορταζ στη σελίδα μας στο facebook (447 φωτος)

34α Οικονόμεια 2017

Posted by Ανεξάρτητος on Saturday, November 18, 2017

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης μέρας των αγώνων