37χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου δύο σκυλιά στο Κυνοκομείο Σερρών!

37χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου δύο σκυλιά στο Κυνοκομείο Σερρών!

Μέχρι θανάτου φέρεται να χτύπησε δύο σκυλιά (Ο Wilson και η Μάνια της φωτογραφίας), ένας  37χρονος εργαζόμενος με σύμβαση στο κυνοκομείο Σερρών.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Σερρών προσήλθε μια γυναίκα, που εργάζεται εθελοντικά στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών, κατήγγειλε ότι το Σάββατο 23/7 ένας 37χρονος άνδρας έσπασε στο ξύλο και στη συνέχεια σκότωσε δύο μικρόσωμα σκυλιά εντός του χώρου του αναρρωτηρίου λέγοντας της ότι του επιτέθηκαν!

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών (Φ.Ο.Σ.) που δημοσιοποίησε το γεγονός, έχει κλειδιά του χώρου, καθώς είχε συνάψει σύμβαση με την δημοτική αρχή για την διαχείριση των αδέσποτων.

Το ένα από τα δύο σκυλιά ο Wilson είχε μόλις την Παρασκευή μεταφερθεί από Κτηνιατρική κλινική όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική ορθοπεδική επέμβαση. Ενώ το δεύτερο, η Μάνια, είχε περισυνελλεγεί υποσιτισμένη με λεισμανίαση και είχε υποβληθεί σε θεραπεία.

Για το έγκλημα ο Φ.Ο.Σ. ενημερώθηκε από την Αστυνομία και στην ανακοίνωση του τονίζει γι’ αυτό το θρίλερ στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών όπου στοιβάζονται 600 σκυλιά, ενώ οι αδειοδοτημένες θέσεις είναι μόλις 70.

Σύλληψη του 37χρονου

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, συνέλαβαν  το βράδυ  του Σαββάτου τον 37χρονο. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.

Ο 37χρονος ισχυρίστηκε, ότι πήγε να ταΐσει τα σκυλιά και δυο από αυτά του επιτέθηκαν, για αυτό και τα χτύπησε.

 

Ζωή Κοντού: είναι θολό το τι συνέβη

Η Ζωή Κοντού συνεργάτης του Φ.Ο.Σ. και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι είναι θολό το τι συνέβη, η ίδια ενημερώθηκε από την Αστυνομία και πως το ένα από τα δύο σκυλιά τα κορμιά των οποίων κάηκαν από τον δράστη δεν γνωρίζει αν ήταν ζωντανά ή είχαν πεθάνει.

Όμως το ένα από τα δύο σκυλάκια είχε μεταφερθεί μόλις χθες(Παρασκευή) από κτηνιατρική κλινική  και είναι απορίας άξιο γιατί αυτός ο άνθρωπος είχε πρόσβαση στο χώρο και τι μπήκε να κάνει μέσα στον συγκεκριμένο χώρο.

Στην περίεργη αυτή υπόθεση θα ρίξει φως το οπτικό υλικό από τις κάμερες του Δημοτικού Κυνοκομείου καθώς σύμφωνα με τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών καταγράφουν ό,τι γίνεται εκεί 24 ώρες το 24ωρο.