38χρονος Γεωργιανός που καταζητούνταν για ληστεία συνελήφθηκε στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα

Συνελήφθη και 39χρονος Βουλγαρος που μετέφερε τον Γεωργιανό που κατείχε πλαστό έγγραφο και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία

38χρονος Γεωργιανός που καταζητούνταν για ληστεία συνελήφθηκε στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα

Τη Κυριακή (18-10-2015) το μεσημέρι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, στο πλαίσιο των καθημερινών εντατικών ελέγχων που διενεργούν, εντόπισαν 39χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος επιχείρησε να διευκολύνει την παράνομη έξοδο ενός 38χρονου υπηκόου Γεωργίας από τη χώρα .

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα και της πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 39χρονος, τη στιγμή που επιχειρούσε να εξέλθει από την χώρα μέσω του συνοριακού σταθμού του Προμαχώνα, διαπιστώθηκε να μεταφέρει τον 38χρονο, ο οποίος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστή ταυτότητα άλλου προσώπου.

Επίσης από τον περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 38χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Δράμας για ληστεία.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το πλαστό έγγραφο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.