3η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ: Η χριστουγεννιάτικη(;) νότα του Δήμου Σερρών στους Δημότες (φώτος)

3η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ: Η χριστουγεννιάτικη(;) νότα του Δήμου Σερρών στους Δημότες (φώτος)

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την περασμένη Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, σηματοδοτώντας την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης πρότασης του Δήμου Σερρών, των εορταστικών εκδηλώσεων της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, στο κεντρικό πάρκο της πόλης.

Είναι η 3η χρονιά που διοργανώνεται η εκδήλωση. Βασικο «ατού» της εκδήλωσης και φέτος, το Λουνα Παρκ και το παγοδρόμιο, όπου αποτελεί πόλο έλξης για τα μικρά παιδιά.

Φέτος τα σπιτάκια προς τις επιχειρήσεις είναι πιο λιγα από τις δύο προηγούμενες φορές, καθώς τέθηκε όρος «αποκλειστικότητας» του είδους της επιχείρησης ως δέλεαρ για να δουλέψει μια επιχείρηση.

Ετσι μπορείτε να βρείτε μια καντίνα για καφέ, μια για …γύρο, μια για λουκουμάδες και μια για σάντουιτς μια…

Η κεντρική εξέδρα μεταφέρθηκε από το πάρκο πάνω στη Δορυλαίου, ενώ το παγοδρόμιο μεταφέρθηκε κι αυτό δίπλα στο Λουνα Παρκ πίσω από το Δημοτικό γήπεδο.

Η εκδηλώσεις απευθύνονται αποκλειστικά στους Σερραίους, αφού με εξαίρεση δυο συγκροτήματα Πανελλήνιας αναγνωρισιμότητας, όλες οι άλλες εκδηλώσεις βασίζονται σε τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και στα τμήματα της ΚΕΔΗΣ. Βέβαια ούτε λόγος να γίνεται για επισκέπτες από άλλους νομούς καθώς αυτές φαίνεται ότι μονοπωλούνται από τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν τόσο ο κοντινός μας Δήμος Δράμας (με την Ονειρούπολη), όσο και ο πιο μακρινός μας Δήμος Τρικκαίων (με τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα).

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κατά τα’ άλλα όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Σερρών:

Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα πλήθος κόσμου παρακολούθησαν την έναρξη των εκδηλώσεων απολαμβάνοντας μελωδικές χριστουγεννιάτικες νότες από τα μουσικά σύνολα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (ΚΕΔΗΣ).

Ο Δήμαρχος Σερρών ευχήθηκε σε όλους τους πολίτες Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη, εκφράζοντας μηνύματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε όλους τους ανήμπορους συμπολίτες μας, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν, στην πραγματοποίηση της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, οργανωτική επιτροπή, πολιτιστικούς συλλόγους, σχολές χορού, κοινωνικούς συλλόγους και εθελοντές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η “Πολιτεία των Ευχών” διοργανώθηκε από την ΚΕΔΗΣ και τον Πρόεδρό της Ευθύμιο Ραμπότα.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ήμερες, περιλαμβάνοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα, από χορούς, μουσικές, δρώμενα από πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας, αλλά και συναυλίες με νεανικά σχήματα, όπως τη συναυλία των γνωστών συγκροτημάτων, REC στις 22 Δεκεμβρίου 2015 και  Boys and Noise στις 28 Δεκεμβρίου 2015 καθώς και την λαϊκή τοπική ορχήστρα των Μπιτζίδη – Φέλη στις 29 Δεκεμβρίου 2015, κ.α