Το 3ο Δημοτικό Σερρών συμμετείχε στη Φιλανθρωπική εκδήλωση «Weihnachtsmarkt» (φώτος)

Το 3ο Δημοτικό Σερρών συμμετείχε στη Φιλανθρωπική εκδήλωση «Weihnachtsmarkt» (φώτος)

Το 3ο Δημοτικό Σερρών, μέλος του Δικτύου σχολείων της UNESCO-ASPnet, συμμετείχε  και φέτος στη Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση  «Frohe Weihnachten» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Σερρών.

Οπως αναφέρουν στη ενημέρωση που μας κοινοποίησαν:

Αναμένοντας και φέτος τα Χριστούγεννα, αρχικά μετατρέψαμε την αίθουσα διδασκαλίας σε εργαστήρι ζαχαροπλαστικής συσκευάζοντας τα πιο όμορφα μπισκότα…

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου, γέμισε η Πλατεία Ελευθερίας της πόλης μας με χριστουγεννιάτικα αρώματα φερμένα από το Weihnachtsmarkt, της Γερμανίας, με Κανέλα, γαρύφαλλο, εσπεριδοειδή και φρέσκο βούτυρο. Μια πλατεία ξέχειλη από χαρούμενα παιδιά που προσέφεραν απλόχερα όλη την ενέργεια τους για το καλό κάποιων άλλων παιδιών και γέμισαν τη ψυχή τους με αγάπη και καλοσύνη…

Και φέτος είχαμε τη χαρά να συνεργάζεται μαζί μας το τμήμα Τεχνικών Μαγειρικής Τέχνης (Chef) του ΔΙΕΚ Σερρών που προσέφερε τις νόστιμες δημιουργίες του στο χώρο που ευγενικά μας παραχώρησε ο Δήμος Σερρών, ενώ γνωστές εταιρίες της πόλης μας καθώς και το Ινστιτούτο Γερμανικής Γλώσσας Goethe ήταν χορηγοί στην προσπάθεια.

Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα δοθούν για να ενισχύσουν δύο φορείς που φροντίζουν παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες: το Κ.Α.Α.Μ.Ε.Α. Σερρών και το ΚΕΠΕΠ – Κέντρο Περίθαλψης Παιδιού Σιδηροκάστρου.