400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων του στοίχισαν την νταλίκα στον Προμαχώνα

400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων του στοίχισαν την νταλίκα στον Προμαχώνα

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕίπε να βγάλει ένα “χαρτζιλίκι” ο οδηγός της νταλίκας, μεταφέροντας παράνομα 400 πακέτα τσιγάρα από την Βουλγαρία, έπεσε όμως πάνω στους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα Σερρών και συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 13/11,  για εισαγωγή και κατοχή λαθραίων πακέτων τσιγάρων. Ενω η πράξη του αυτή του στοίχισε και την κατάσχεση της νταλίκας που οδηγούσε!

Ειδικότερα, στον Προμαχώνα Σερρών, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 50χρονος, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία εισήχθησαν από τη Βουλγαρία χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕπίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ τα κατασχεθέντα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών.

Ο συλληφθείς οδηγηθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.