46χρονος ρήμαζε τα παγκάρια σε παρεκκλήσια των Σερρών

σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος βρέθηκε πλήθος κερμάτων
σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος βρέθηκε πλήθος κερμάτων

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών μία περίπτωση απόπειρας κλοπής και δύο περιπτώσεις κλοπών σε παρεκκλήσια που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 46 χρονος που ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης των κλοπών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και κλοπή.

Ειδικότερα, το Σάββατο (01.03.2014) το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο 46χρονος να οδηγεί ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο και σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος βρέθηκε πλήθος κερμάτων. Επίσης, βρέθηκε μία αυτοσχέδια μεταλλική κατασκευή, με την οποία λίγη ώρα πριν επιχείρησε να αφαιρέσει χρήματα από το παγκάρι παρεκκλησίου στις Σέρρες, πλην όμως έγινε αντιληπτός από πολίτες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσε με τον ίδιο τρόπο χρηματικά ποσά από τα παγκάρια δύο παρεκκλησίων στο Μανδράκι Σερρών και στον Ομαλό Σερρών.

Το χρηματικό ποσό σε κέρματα, η αυτοσχέδια μεταλλική κατασκευή, καθώς και ένας φακός και μία πτυσσόμενη κεραία κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθε