48χρονος στις Σέρρες κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων παιδιών

48χρονος στις Σέρρες κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων παιδιών

βιασμος-ανηλικοΓια βιασμό και ασέλγεια σε βάρος δύο ανηλίκων, οκτώ και έντεκα ετών αντίστοιχα, κατηγορείται 48χρονος από τις Σέρρες (θείος του ενός απο τα παιδιά) που συνελήφθηκε το περασμένο Σάββατο (10/1) μετά απο μήνυση των γονέων των δύο παιδιών οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια Σερρών προκειμένου να απολογηθεί, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη (15/1).

Τα δύο παιδάκια, ένας 12χρονος και ένας 8χρονος φίλος του, φέρονται να επισκέφτηκαν κάποια στιγμή την οικία του 48χρονου θείου του 12χρονου για να παίξουν. Ο 48χρονος, φέρεται να ασέλγησε σε βάρος των δύο παιδιών και με απειλές βίας στο τέλος τα …βίασε!

Τα δύο αγοράκια σε κατάσταση σοκ πήγαν στα σπίτια των γονιών τους, οι οποίοι πρόσεξαν πως και τα δύο παιδιά ήταν σε αθλία κατάσταση και προσπάθησαν να μάθουν τι τους είχε συμβεί, μέχρι που εκείνα δεν άντεξαν και εξιστόρησαν στους γονείς τους τις φρικτές στιγμές που αναγκάστηκαν να ζήσουν στα χέρια του 49χρονου.

Τόσο ο πατέρας του 12χρονου και αδερφός μάλιστα του δράστη όσο και οι γονείς του 8χρονου παιδιού μετέβησαν την Παρασκευή (9/1) στο Τμήμα Ασφαλείας Σερρών, όπου κατήγγειλαν το γεγονός και προχώρησαν από κοινού σε μήνυση σε βάρος του 49χρονου.

Την επόμενη ημέρα Σάββατο (10/1) αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον δράστη στην ευρύτερη περιοχή και τον συνέλαβαν. Κατά την ανάκριση και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος αρνήθηκε αρχικά στους αστυνομικούς, ότι είχε προβεί σε αυτές τις πράξεις, ωστόσο στη συνέχεια και υπό την πίεση των όσων είχαν ήδη καταθέσει τα ανήλικα θύματά του, ομολόγησε και μάλιστα περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς.

Ο βιαστής των δύο άτυχων παιδιών οδηγήθηκε  στον Εισαγγελέα Σερρών και στη συνέχεια στην ανακρίτρια, η οποία του έδωσε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη, προκειμένου να απολογηθεί.