5η SEREXPO: «Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ) – Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) – Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου πόλης Σερρών»

5η SEREXPO: «Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ) – Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) – Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου πόλης Σερρών»

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ  ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Δυναμικό ξεκίνημα κάνει η 5η SEREXPO 2019 την Τετάρτη 25/09/2019, ανανεωμένη στο νέο χώρο στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη (Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών) και ώρες λειτουργίας 10:00 – 22:00 καθημερινά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, Ειδική χαμηλότερη τιμή με τα αστικά λεωφορεία (1 € μετ΄επιστροφής).

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27/09/2019 και ώρα 19:00 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29/09/2019

«Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ) – Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) – Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου πόλης Σερρών»

Πλούσιο σε θέματα που αφορούν άμεσα τις σερραϊκές επιχειρήσεις είναι το Πρόγραμμα των Παράλληλων Εκδηλώσεων της 5ης SEREXPO |25-29.09.2019 – Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη| στη θεματική Επιχειρηματικότητα.

Ειδικότερα, προαναγγέλλουμε την Ενημερωτική Εκδήλωση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών για την «Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ) – Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) – Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου πόλης Σερρών»  την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 εντός του χώρου διεξαγωγής της 5ης SEREXPO, δηλαδή εντός του Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη (Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Σερρών) και συγκεκριμένα στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων «ΑΘΗΝΑ».

Η δράση Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου θα υλοποιηθεί από τον Δήμο και το Επιμελητήριο Σερρών με άμεσα ωφελούμενες περισσότερες από 140 επιχειρήσεις. Μέσω του δημόσιου αυτού έργου, που είναι εφαλτήριο για την τόνωση της εμπορικής κίνησης, την προσέλκυση επισκεπτών από χώρες των Βαλκανίων, και την αναβίωση του τουριστικού ενδιαφέροντος, προβλέπονται νέες θέσεις εργασίας, εισροή συναλλάγματος, και αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, καθώς και εν γένει ενίσχυση, τόνωση και οργάνωση της οικονομικής δραστηριότητας και των οικονομικών αποτελεσμάτων με πολλαπλά οφέλη για την ίδια την τοπική μας Κοινωνία. Με το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall) θα αναβαθμιστεί η λειτουργικότητα και η αισθητική της εμπορικής περιοχής, με την ανάδειξη της ξεχωριστής ταυτότητάς της και οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλονται με τη χρήση εφαρμογών έξυπνης πόλης.

Αξίζει να επισημανθεί ότι από το σύνολο των δράσεων αυτών, που θα παρουσιαστούν κατά την Ημερίδα, εκτός από τα οφέλη που θα έχουν οι άμεσα ωφελούμενες  επιχειρήσεις (Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, Προγράμματα Επιχορήγησης Επενδύσεων, Προγράμματα Κατάρτισης – Επιδοτούμενα Σεμινάρια), θα ωφεληθούν και άλλες επιχειρήσεις και επαγγελματίες  από τους διαγωνισμούς για αναθέσεις έργων και υπηρεσιών που θα προκύψουν στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων αυτών και θα αφορούν υποδομές, κτιριακά, εξοπλισμό, λογισμικό κ.π.α.

Προσκαλούνται όλοι να παρακολουθήσουν τις πολύ ενδιαφέρουσες αυτές ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Σημαντική Σημείωση: Στο χώρο διεξαγωγής της SEREXPO υπάρχει άπλετος χώρος πάρκινγκ και για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών με αστικά θα υπάρχουν ειδικές χαμηλότερες τιμές.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ 5η SEREXPO 2019 |25-29.09 – Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη, Σέρρες|

Πλήθος Ενημερωτικών Εκδηλώσεων Επιχειρηματικού Ενδιαφέροντος συνθέτουν το ανανεωμένο Πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων της 5ης SEREXPO 2019, που θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 25 έως και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη.

Οι Ενημερωτικές Εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα καθημερινά εντός του χώρου διεξαγωγής της 5ης SEREXPO, δηλαδή εντός του Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη (Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Σερρών | Απέναντι από το Εθνικό Στάδιο Σερρών) και συγκεκριμένα στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων «ΑΘΗΝΑ».

Το Αναλυτικό Πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 25.09, 19:00: Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ) – Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) – Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου πόλης Σερρών | Δ. Σερρών
  • ΠΕΜΠΤΗ 25.09, 19.00: Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Σιδηροκάστρου | Δ. Σιντικής
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 28.09, 18:00: Κρίσιμα Ζητήματα Ασφαλίσεων
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 28.09, 18:00: Τελετή Λήξης Προγράμματος Θερμοκοιτίδων | EMPLOYOUTH
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, 17:00: Παρουσιάσεις Εταιρικού Προφίλ Επιχειρήσεων

 Πληροφορίες:

Α. Ελευθεριάδου | Τ: 23210 99744 | E: [email protected]