64χρονος είχε ρημάξει μελισσοκόμους σε χωριά των Σερρών και της Δράμας

64χρονος είχε ρημάξει μελισσοκόμους σε χωριά των Σερρών και της Δράμας
μελισσοκόμοςΕξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης Σερρών, επτά περιπτώσεις ζωοκλοπών (κυψέλες) σε αγροτικές και δασικές περιοχές χωριών των Σερρών και της Δράμας.
Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη για την υπόθεση ως δράστης, ένας 64χρονος άντρας, ο οποίος εντοπίστηκε έπειτα από αναζητήσεις μεσημεριανές ώρες την Τετάρτη (10.09.2014), σε χωριό των Σερρών.
Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσε από δασική περιοχή χωριού της Δράμας μία κυψέλη μελισσών ενός 38χρονου, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων, ο 64χρονος ενέχεται σε άλλες επτά περιπτώσεις ζωοκλοπών, που έλαβαν χώρα την τελευταία διετία σε αγροτικές και δασικές περιοχές χωριών των Σερρών και της Δράμας, κατά τις οποίες αφαίρεσε κυψέλες μελισσών, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 5.970 ευρώ.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων κυψέλες και τελάρα μελισσών, μέρος των οποίων αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους, ενώ για τα υπόλοιπα διερευνάται η προέλευση τους.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης Σερρών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.