81η ΔΕΘ: Πρόσκληση για συμμετοχή στα Εγκαίνια του Περιπτέρου 12 του Επιμελητηρίου Σερρών

Η πρόσκληση είναι Ανοικτή για τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ 12 ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 & ώρα 20:00!!!

81η ΔΕΘ: Πρόσκληση για συμμετοχή στα Εγκαίνια του Περιπτέρου 12 του Επιμελητηρίου Σερρών

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 άνοιξαν με μεγαλοπρέπεια οι Πύλες της 81ης ΔΕΘ, η οποία περιλαμβάνει πλούσιο Πρόγραμμα Επιχειρηματικών- Οικονομικών, Πολιτιστικών & Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016!!

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι σύσσωμος ο Νομός Σερρών εκπροσωπείται, και φέτος, στη Διεθνή Έκθεση από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ στο κεντρικό ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12.

evas-deth-_03Για ακόμα μια χρονιά, και με ακόμα δυναμικότερη παρουσία, δίνει το δικό του “ΠΑΡΩΝ” στο μεγαλύτερο οικονομικό – επιχειρηματικό γεγονός της Β. Ελλάδος το ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝυπό την σκέπη του οποίου φιλοξενούνται Επιχειρήσεις, Θεσμικοί Φορείς και οι Δήμοι του Νομού Σερρών.

Πλήθος κόσμου απο το πρωί του Σαββάτου επισκέπτεται το κεντρικό ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12, γνωρίζοντας τα προϊόντα, τις υπηρεσίες μας, το τουριστικό και πολιτιστικό μας απόθεμα! Ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το Σερραϊκό επιχειρείν, η Πνευματική, Πολιτιστική και Επιστημονική Κοινότητα του τόπου!!

Αξίζει να γνωρίσετε κι ΕΣΕΙΣ τις ιδιαιτερότητες του Νομού Σερρών, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των σερραϊκών αγαθών!!