999.117 ήταν ο αριθμός των επισκεπτών στον «Μύλο των Ξωτικών» στα… Τρίκαλα-Πόσοι στην «Πολιτεία των ευχών» στις… Σέρρες;;;

999.117 ήταν ο αριθμός των επισκεπτών στον «Μύλο των Ξωτικών» στα… Τρίκαλα-Πόσοι στην «Πολιτεία των ευχών» στις… Σέρρες;;;

mylos-xotikon (1)Σύμφωνα με δελτίο τύπου που μας έστειλε η διοργανωτική επιτροπή του «Μύλου των Ξωτικών»: Μετά από 38 ημέρες λειτουργίας, το ομορφότερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, έκλεισε τις πύλες του με μια εντυπωσιακή τελετή, όπως και άρχισε. Ο «Μύλος των Ξωτικών» έχει επάξια χαρακτηριστεί ως η εκδήλωση των μεγάλων ρεκόρ.

999.117 ήταν ο αριθμός των επισκεπτών, που δέχτηκε ο Μύλος στις 38 μέρες λειτουργίας του, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 200 καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δράσεις.

Θεαματική ήταν επίσης και η προβολή του θεματικού μας πάρκου, αφού οι μαγικές του εικόνες ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσα από το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την έναρξη της εκδήλωσης μέχρι και την τελευταία μέρα λειτουργίας του, ο «Μύλος των Ξωτικών» προβλήθηκε από όλα τα πανελλήνια τηλεοπτικά δίκτυα μέσω ρεπορτάζ, ζωντανών συνδέσεων, εκπομπών και τηλεοπτικών αφιερωμάτων!

Ο στόχος επετεύχθη και ο Μύλος είναι πλέον ο μεγαλύτερος Χριστουγεννιάτικος θεσμός της χώρας. Η Οργανωτική Επιτροπή του «Μύλου των Ξωτικών» ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Στον «Μύλο των Ξωτικών» δεν λέμε ποτέ “αντίο”, αλλά “καλή αντάμωση”!

Σ.σ. Μήπως μπορούν να μας κάνουν έναν απολογισμό οι εδώ ιθύνοντες της «Πολιτείας των Ευχών» (ή «των νεκρών» όπως με πικρία μας είπαν κάποιοι επιχειρηματίες που συμμετείχαν στο χώρο) και να μας πουν πόσοι ήταν οι επισκέπτες στο… «Λουνα πάρκ» της «Πολιτείας των Ευχών». Το «εγχείρημα» απέτυχε κυριε Δήμαρχε και αυτό φάνηκε από την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων. Το μόνο που άφησε πίσω του, είναι «μουρμούρες» από τους καταστηματάρχες της πόλης των Σερρών που εκτός από την κρίση είχαν να αντιμετωπίσουν και την «εφευρετικότητα» των διοργανωτών, που πήραν από το κέντρο τον ελάχιστο κόσμο, που έψαχνε να χαρίσει μια νότα Χριστουγέννων στα παιδιά του,  και να τον οδήγησαν   σε ένα Λουνα Πάρκ στην άκρη της πόλης, όπου δεν είχε τίποτα περισσότερο να του προσφέρει.

Κερδισμένοι της υπόθεσης το Λουνα Παρκ, η καντίνα, αντε και κανένα καφέ