Αέρας Broadway στις Σέρρες από το Μουσικό Σχολείο!

Αέρας Broadway στις Σέρρες από το Μουσικό Σχολείο!

Μια καταπληκτική μουσική παράσταση ανέβασαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σερρών.  Πρόκειται για το μιούζικαλ Ολιβερ του Lionel Bart το οποίο παρουσίασαν σε δύο παραστάσεις την περασμένη Τετάρτη (5/4) και Πέμπτη (6/4) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Οσοι την παρακολούθησαν έμειναν κατενθουσιασμένοι από την ποιότητα της παράστασης που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από παραγωγές μεγάλων κεντρικών σκηνών.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στη Διεύθυνση ορχήστρας ήταν ο μαέστρος Γιάννης Ζγουρας. Στη διδασκαλία χορωδίας ο Θάνος Μαρκατοπουλος και η Μελίτα Τσαλουχιδου. Κινησιολογία η Νατάσα Βαρβέρη. Η Μαρία Μεντιζη στη σκηνοθεσία και η Ελένη Ιωαννίδου ως βοηθός σκηνοθέτη και μεταφράστρια.

Ο Νικόλας Εξαρχος, καθηγητής και υποδιευθυντής στο Μουσικό σχολείο αναφέρει σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook:

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που συνέβαλαν για να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα. Το να ανεβάσουμε στο σχολείο μας ένα musical ήταν, είναι και θα είναι ένα τρομερά δύσκολο εγχείρημα. Πέτυχε. Πολλή δουλειά, πολύ μεράκι και πολλή αγάπη!
Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου μουσικούς που τίμησαν την ενορχήστρωσή μου και, κυρίως, έδωσαν τη μουσική ψυχή τους στο έργο.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου που εμπνεύστηκαν, σκηνοθέτησαν, δούλεψαν πάνω στο στίχο, στη χορωδία, στους ηθοποιούς, στα σκηνικά, παντού τέλος πάντων!! Χωρίς αυτούς τίποτα δε θα γινόταν.
Μα περισσότερο, ευχαριστώ αυτά τα υπέροχα παιδιά. Όλα μα όλα. Με τη ζωντάνια τους, τη δουλειά τους, τη χαρά τους, την αγάπη τους. Μας κάνουν περήφανους και καλύτερους!!!

Τίποτα δεν είναι… τυχαίο!

Να σημειώσουμε ότι το Μουσικό σχολείο είχε ανεβάσει με ανάλογη επιτυχία πριν 5 χρόνια το Μιούζικαλ Σκρουτζ. Η φετινή παράσταση δείχνει ότι το σχολείο δεν επαναπαύεται στις «δάφνες» του και συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τη δουλειά που γίνεται από καθηγητές και μαθητές.

Προτασή μας: την παράσταση να τη παρουσιάσουν ξανά!!!

Οι φωτογραφίες είναι του εξαίρετου «σερραίου» φωτογράφου Lea Wood