Το αερόστατο της ΔΕΘ προσγειώθηκε στο ΕΒΕ Σερρών (φωτορεπορταζ)

Το αερόστατο της ΔΕΘ προσγειώθηκε στο ΕΒΕ Σερρών (φωτορεπορταζ)

Στο κέντρο της πόλης των Σερρών έκανε την εμφάνισή του το αερόστατο της ΔΕΘ και συγκεκριμένα στη Πλατεία Κρονίου, μπροστά από το κτίριο του Επιμελητηρίου Σερρών (αρχικά ήταν προγραμματισμένο η εκδήλωση να γίνει στη Πλατεία Ελευθερίας, αλλά λιγες ώρες πριν άλλαξε για λόγους ασφαλείας)  συγκεντρώνοντας τον θαυμασμό των Σερραίων.

Χαμηλές πτήσεις

Το αερόστατο προετοιμάστηκε για πτήση στην πλατεία Κρονίου και λίγο μετά τις 7 το απόγευμα δόθηκε το “σύνθημα” από τον Δήμαρχο Σερρών  Πέτρο Αγγελίδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΘ, Τάσο Τζήκα και τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Σερρών Χρήστο Μεγκλα.

Κάλεσμα συμμετοχής στη ΔΕΘ

Ο Πέτρος Αγγελίδης με τον Χρήστο Μέγκλα καλωσόρισαν τους ανθρώπους της ΔΕΘ και δήλωσαν ότι οι Σέρρες θα στηρίξουν την 81η ΔΕΘ, ενώ ο πρόεδρος της ΔΕΘ κάλεσε τον κόσμο της πόλης επισκεφτεί τη φετινή διεθνή έκθεση και, ειδικότερα, κάλεσε τον κόσμο στην προσπάθεια να καταγραφεί στο βιβλίο Guiness το μεγαλύτερο ομάλ, κατά τη συναυλία του Ματθαίου και του Κώστα Τσαχουρίδη στη ΔΕΘ, στις 13 Σεπτεμβρίου 2016.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το αερόστατο δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει τις «πτήσεις» (προβλεπόταν ανύψωση σε ύψος 20μ) που είχαν προγραμματιστεί για τους τυχερούς της κλήρωσης, μεταξύ αυτών που δήλωσαν συμμετοχή, στην κληρωτίδα που υπήρχε στον πεζόδρομο, λόγω του ανέμου.

Οι τυχεροί, οι περισσότεροι μικρά παιδιά, αρκέστηκαν στην εμπειρία μιας μικρής ανύψωσης (2-3μ για λόγους ασφαλείας) από το έδαφος.

Δήμαρχος και οι δύο πρόεδροι στον αέρα

Την εμπειρία μιας σύντομης πτήσης δοκίμασαν μαζί, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΘ κ.ΤάσοΤζήκα και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστο Μέγκλα

Περισσότερες φωτος στη σελίδα μας στο facebook