Αερόθερμα τζακιού – Η οικονομική λύση στην θερμότητα

Ψάχνετε λύσεις για την θερμότητα του χώρου σας, χωρίς παραπάνω έξοδα; Πλέον το συμβατικό τζάκι σας, μπορεί να προσφέρει σε εσάς και στον χώρο σας, παραπάνω από όσα φαντάζεστε!

Στις συμβατικές εστίες η καμινάδα απορροφά την ζέστη που εκπέμπουν τα ξύλα, χωρίς να την αφήνουν να διαρρέει στον χώρο. Τα αερόθερμα τζακιού, είναι η πλέον οικονομική λύση, η οποία συλλέγει την θερμότητα, επαναφέροντάς την στον χώρο. Χωρίς να χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη εργασία, το αερόθερμο συμπληρώνει θέρμανση και εγγυάται την μέγιστη ασφάλεια, χωρίς επιβλαβή αέρια στον χώρο του σπιτιού σας. Δείτε εδώ  αερόθερμα τζακιού κορυφαίας ποιότητας!

Τι περιέχει;

Στο τζάκι είναι εγκατεστημένος ένας ιονιστής αέρα, ο οποίος καταπολεμάει αποτελεσματικά όλα τα βακτήρια αλλά και τον καπνό από το τσιγάρο, δημιουργώντας μία ιδανική ατμόσφαιρα και ένα ευχάριστο περιβάλλον στο σαλόνι σας.

Επίσης είναι εγκατεστημένο ένα φίλτρο, το οποίο μπορεί να φιλτράρει σκόνη, στάχτη αλλά και μυρωδιές που υπερισχύουν στο δωμάτιο και αποτρέπουν ένα ιδανικό περιβάλλον.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του αερόθερμου τζακιού;

  • H τοποθέτησή του, γίνεται με μία κίνηση, εφαρμόζοντας στο βάθος και στο μήκος του τζακιού
  • Ο ανεμιστήρας που περιέχει το αερόθερμο, αντλεί κρύο αέρα και τον στέλνει καυτό πια στο δωμάτιο μέσα από τις σωληνώσεις που είναι πυρωμένες

Άμεσο αποτέλεσμα είναι η θερμοκρασία του χώρου να ανεβαίνει κατακόρυφα, χωρίς επιπλέον κόστος.

Από που να προμηθευτείτε τα αερόθερμα τζακιού;

Η εταιρεία BellaStato  με έδρα την Θεσσαλονίκη εξασφαλίζει για εσάς μέσα από μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, αερόθερμα για το τζάκι σας με εγγυημένη ποιότητα, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Ολοκληρώστε βασικές εργασίες στην οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο, με τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες!