Αγανακτισμένοι στις Σέρρες διαδήλωσαν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών – κρατώντας… κρεμάλες!

Αγανακτισμένοι στις Σέρρες διαδήλωσαν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών – κρατώντας… κρεμάλες!

Κάτοικοι των Σερρών βγήκαν στους δρόμους το βράδυ της Τρίτης (19/6) διαμαρτυρόμενοι για τη συμφωνία Ελλάδας – ΠΓΔΜ και στοχοποιώντας βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το σημείο συνάντησης (που είχε προγραμματιστεί από ομάδα του facebook) ήταν η Πλατεία Ελευθερίας των Σερρών. Εκεί συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 200 άτομα (νεαρής ηλικίας) τα οποία και φώναζαν συνθήματα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και εναντίον της Κυβέρνησης για τη συμφωνία που υπέγραψε με τα Σκόπια.

Πορεία στους δρόμους

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους στο κέντρο της πόλης των Σερρών περνώντας από τα γραφεία των βουλευτών της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά των ΑΝΕΛ και της Αφροδίτης Σταμπουλή του ΣΥΡΙΖΑ (βρίσκονται και τα δύο στο κέντρο της πόλης και απέχουν το ένα από το άλλο περίπου 100μ), ορισμένοι μάλιστα κρατούσαν αυτοσχέδιες κρεμάλες.

Οι διαδηλωτές τοποθέτησαν σημαία των Σκοπίων στην είσοδο των γραφείων της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή του κόμματος Αφροδίτης Σταμπούλη, και φώναξαν υβριστικά συνθήματα έξω από το γραφείο της βουλευτή των ΑΝΕΛ και υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, την οποία καλούσαν να παραιτηθεί.