«Αγαπάμε τον τόπο μας, τον καθαρίζουμε!» στο Σιδηρόκαστρο

«Αγαπάμε τον τόπο μας, τον καθαρίζουμε!» στο Σιδηρόκαστρο

Σιδηροκαστρο-ΦΟΣΣ-καθαριότητα-001Ο Δήμος Σιντικής σε συνεργασία με το Φυσιολατρικό Ορειβατικό Σύλλογο Σιδηροκάστρου (Φ.Ο.Σ.Σ.), πραγματοποίησε τη δράση «ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ», την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 και αφορούσε σε εθελοντικό καθαρισμό σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Σιντικής και φυσικά στην μητρόπολή του, το Σιδηρόκαστρο.

Το πρωί της Παρασκευής, μαθητές από όλα τα σχολεία, υπό την επίβλεψη των δασκάλων τους, προέβησαν στον καθαρισμό των προαύλιων χώρων των σχολείων, καθώς και των δρόμων και των πλατειών της περιοχής τους. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τη σκυτάλη πήραν εθελοντές για να συνεχίσουν το έργο των παιδιών και να παραδειγματίσουν τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.

Σιδηρόκαστρο-ΦΟΣΣ-καθαριότητα-002Ο Δήμος Σιντικής με τη στήριξη τοπικών φορέων, συλλόγων και όλων των δημοτών, αποφάσισε να καθιερώσει τη δράση αυτή και να την εντάξη σε ένα σύνολο ανάλογων δράσεων, που στόχο έχουν το κοινό καλό και την πολιτισμική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του Δήμου μας.

Γιατί δεν κληρονομήσαμε τη φύση από τους γονείς μας, αλλά τη δανειστήκαμε από τα παιδιά μας…