Αγαπημένα ανδρικά πουκάμισα για το απόλυτο outfit! Πώς να τα επιλέξετε σωστά!

Αγαπημένα ανδρικά πουκάμισα για το απόλυτο outfit! Πώς να τα επιλέξετε σωστά!

Το αντρικό πουκάμισο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα fashion items, τόσο των αντρών όσο και των γυναικών. Πόσες φορές δεν έχουμε δεί οι κοπέλες να φορούν ένα από τα αγαπημένα πουκάμισα των αγοριών τους, επιτυγχάνοντας ένα άψογο boyfriend στιλ. Για να δανείζετε και εσείς τα πουκάμισά σας στην κοπέλα σας, αλλά και για να ξεχωρίζετε για το στιλ σας, εμείς σας δίνουμε μερικές συμβουλές ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο πουκάμισο για τον σωματότυπό σας!

Πριν προβείτε στην τελική σας αγορά είναι πολύ σημαντικό να καάνετε στον εαυτό σας την εξής ερώτηση: «Πού θέλω να φοράω το πουκάμισό μου;». Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη σε πουκάμισα και εσείς πρέπει να αποφασίσετε ποιο είναι αυτό που λείπει από την γκαρνταρόμπα σας!

Το casual πουκάμισο

Σίγουρα από μια αντρική ντουλάπα δεν πρέπει να λείπει ένα καρό πουκάμισο! Είναι ένα κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε από τις πιο πρωινές, μέχρι και τις πιο βραδινές σας εμφανίσεις επιτυγχάνοντας ένα άψογο αποτέλεσμα. Εάν σας άρεσε το πουκάμισο της παραπάνω εικόνας, αγοράστε το με ένα κλικ εδώ ! Tip: Συνδυάστε το με το αγαπημένο σας υφασμάτινο παντελόνι

Casual & business look: Ένα πουκάμισο για όλες τις δουλειές

Τα ανδρικά πουκάμισα που επιλέγετε για τις εμφανίσεις σας στην εργασίας σας, πρέπει να αναδεικνύουν μια δυναμική προσωπικότητα που ξέρει να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Μην ξεχνάτε ότι η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει τις περισσότερες φορές. Ενισχύστε λοιπόν το επαγγελματικό σας profil επιλέγοντας το κατάλληλο πουκάμισο. Σε κάθε περίπτωση σας συμβουλεύουμε να προσέξετε πολύ το μέγεθος στο ανδρικό σας πουκάμισο. Δεν πρέπει να είναι πολύ μακρύ, ειδάλλως θα φαίνεται σαν πιτζάμα κάτι το οποίο δεν θέλετε σίγουρα!

Τα ανδρικά πουκάμισα 3GUYS  σας εγγυώνται ένα chic & elegant look, χωρίς να χρειαστείτε να ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία!