«Άγαρμπη» επίθεση Αραμπατζή σε Παπαφωτίου για την ΔΕΥΑΣ – ανασκευάζει με νέα ανακοίνωση, χωρίς… συγνώμη!!!

«Άγαρμπη» επίθεση Αραμπατζή σε Παπαφωτίου για την ΔΕΥΑΣ – ανασκευάζει με νέα ανακοίνωση, χωρίς… συγνώμη!!!

Με ανακοίνωσή του την Τετάρτη 8/5 ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Θ.Αραμπατζής (Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων) επιτίθεται με χαρακτηρισμούς στην υποψήφια Δήμαρχο Αριάδνη Παπαφωτίου (ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων) σχετικά με τις καταγγελλίες της τελευταίας, για αυξημένους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΣ στα χωριά και την «εξυπηρέτηση ημετέρων» για την μείωση των λογαριασμών αυτών από την Δημοτική Επιχείριση Υδρευσης.

Ο κ.Αραμπατζής χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως: «άπειρη δημοσιογράφοι» «τριλεπτο δημοσιότητας», «ο φτηνός λαϊκισμός από πρωην δημοσιογράφο, που ανακάλυψε στην σύνταξή της την «σαπίλα» στην ΔΕΥΑΣ», «αν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις» δείχνοντας έλλειψη ψυχραιμίας.

Στροφή 180ο και διαπίστωση… αυξημένων λογαριασμών!

Φαίνεται πως στην «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» αντιλήφθηκαν το «λάθος» τους και στη συνέχεια με σημερινή νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, διαπιστώνουν ότι πράγματι υπάρχουν αυξημένοι λογαριασμοί (οι οποίοι όπως λένε δεν ξεπερνούν το 15%), ζητά από τους πολίτες να… ζητήσουν επανέλεγχο των υδρομέτρων(!!!), ενώ είναι πιο μετριοπαθής, απουσιάζουν οι χαρακτηρισμοί, όπως και το όνομα της υποψηφιας Δήμαρχου (σ.σ. αποφεύγει δε να ζητήσει συγνώμη για την χθεσινή ανακοίνωση), και ζητά ξανά ντιμπέϊτ για την ΔΕΥΑΣ

Η χθεσινή ανακοίνωση (8/5)

Από τις δηλώσεις της προηγούμενης βδομάδας του κ.Φωτιάδη και λόγω όπως φαίνεται του προεκλογικού αγώνα περάσαμε στις καταγγελίες της κ.Παπαφωτίου, σύμφωνα πάντα με …φήμες!
Φήμες όμως που «άκουσε» μόνο η κ. Παπαφωτίου, αλλά δεν κατέγραψε, καταγγελίες που της είπαν, αλλά για τις οποίες μάλλον δεν θα είναι σίγουρη.
Γιατί οι πολιτικοί δεν μιλάνε με άκουσα και κυκλοφορούν φήμες. Αυτά τα λένε οι άπειροι δημοσιογράφοι, που δεν μπορούν να στηρίξουν την άποψη τους και το ρεπορτάζ σε γεγονότα.
Ο στόχος της κ.Παπαφωτίου είναι πολύ απλός
Να ακουστεί και αυτής έστω και για ένα λεπτό, κερδίζοντας το τρίλεπτο της δημοσιότητας!
Τι κι αν προσβάλει την υπηρεσία είσπραξης στην οποία εργάζονται υπάλληλοι που δεν θέλουν να χάσουν την δουλειά τους;
Κάποιοι κάτοικοι , όπως άκουσε η ίδια (ή κάποιο μέλος της παράταξης;) που για να μην τους προσβάλουμε και φυσικά δεν ξέρουμε και τα ονόματά τους , είπαν στην κάμερα ότι συντοπίτες τους με αξιώματα” πηγαίνουν στη Δ.Ε.Υ.Α.Σ και τους μειώνουν τους λογαριασμούς του νερού.»
Αλήθεια κ. Παπαφωτίου πόσο σίγουρη είστε για αυτή σας την καταγγελία;
Γιατί αν την θεωρείται αξιόπιστη δεν ζητήσατε από τη διοίκηση της Επιχείρησης, είτε να το επιβεβαιώσει , είτε να απολογηθεί για αυτή;
Πως είστε τόσο σίγουρη πως κάτι “σάπιο” υπάρχει εκεί, εννοώντας προφανώς την επιχείρηση, αλλά και τους εργαζόμενους;
Και γιατί εσείς κ. Παπαφωτίου ως παλιά δημοσιογράφος και καλή πρωην επαγγελματίας δεν διασταυρώσατε τις πληροφορίες σας;
Γιατί δεν ελέγξατε τις πληροφορίες σας;
Γιατί δεν ρωτήσατε την υπηρεσία;
Γιατί λέτε ψέματα ότι ο εργολάβος πληρώνεται με βάση τα κυβικά που δείχνει το υδρόμετρο γιατί, έτσι αυξάνει την αμοιβή του;
Από που κι ως που έχετε τέτοια πληροφόρηση;
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ εδώ και μήνες με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους Σερραίους πολίτες για όλα τα θέματα την ΔΕΥΑΣ.
Εξήγησε σε όλους τους Σερραίους τι παραλάβαμε, ποια έργα ολοκληρώσαμε και σε ποια βάση προχωράμε τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, καθώς πρώτη μας προτεραιότητα, μετά την ολοκλήρωση των μελετών για τα αποχετευτικά δίκτυα στις τοπικές κοινότητες και στους οικισμούς, ήταν και παραμένει η διεκδίκηση της χρηματοδότησης όσο το δυνατόν περισσοτέρων μελετών , αλλά και η άμεση υλοποίησή τους, πάντα μέσω προγραμμάτων.
Κυρία Παπαφωτίου;
Μπορείτε να εξηγήσετε στο Σερραικό λαό τι εννοείται όταν λέτε ότι θα επανυπολογίσετε την τιμή του νερού από μηδενική βάση για όλους;
Μήπως εννοείται πως θα το αυξήσετε για όλους;
Που είναι η ηθική, η ψυχή και οι αξίες τις οποίες δεσμεύεστε ότι έχετε και γιατί δεν κάθεστε να υπολογίστε την τιμή από την αρχή; Και γιατί δεν έρχεστε να την υπολογίσουμε μαζί;
Τόσα χρόνια ως δημοσιογράφος γιατί δεν βρήκατε ούτε μία φορά κάποια απάτη της ΔΕΥΑΣ, αλλά σήμερα που είστε υποψήφια Δήμαρχος, προσπαθώντας να αντλήσετε ψήφους , κάνετε φτηνή και ανέξοδη πολιτική;
Ναι Κυρία Παπαφωτίου, το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και ως εκ τούτου η τιμολογιακή του πολιτική πρέπει να καθορίζεται σε ένα πλαίσιο που να διασφαλίζει ακριβώς αυτόν τον χαρακτήρα του.
Αλλά ο φτηνός λαϊκισμός από πρωην δημοσιογράφο, που ανακάλυψε στην σύνταξή της την «σαπίλα» στην ΔΕΥΑΣ έχει και όρια.
Φτάνουν τα ψέματα Κυρία Παπαφωτίου.
Καιρός να ακούσουμε και καμία αλήθεια, και επιτέλους αν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις είναι καιρός να πάμε σε ένα θεματικό ντιμπέιτ με θέμα την ΔΕΥΑ Σερρών.
Για να μάθουν οι πολίτες όλη την αλήθεια.
Για να μάθουν και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΣ, αν και πότε, θα βγούνε στην ανεργία.
Με τιμή
Θεόδωρος Αραμπατζής
Υποψήφιος Δήμαρχος

Η σημερινή ανακοίνωση 9/5

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόδωρος Αραμπατζής, εδώ και μήνες με ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν τους Σερραίους πολίτες για όλα τα θέματα την ΔΕΥΑΣ.
Εξήγησε η παράταξή μας, σε όλους τους Σερραίους τι παραλάβαμε, ποια έργα ολοκληρώσαμε και σε ποια βάση προχωράμε τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, καθώς πρώτη μας προτεραιότητα, μετά την ολοκλήρωση των μελετών για τα αποχετευτικά δίκτυα στις τοπικές κοινότητες και στους οικισμούς, ήταν και παραμένει η διεκδίκηση της χρηματοδότησης όσο το δυνατόν περισσοτέρων μελετών , αλλά και η άμεση υλοποίησή τους, πάντα μέσω προγραμμάτων.
Ευαισθητοποιημένοι όμως ως παράταξη σε κάθε κοινωνικό θέμα, διαπιστώσαμε μετά από καταγγελίες συμπολιτών μας, πως υπάρχουν λογαριασμοί που εκδόθηκαν τις τελευταίες μέρες από την ΔΕΥΑΣ και είναι αρκετά αυξημένοι.
Σήμερα αντιπροσωπεία της παράταξης ήρθε επί τόπου να ελέγξει όλους τους λογαριασμούς που παρουσιάζουν αδικαιολόγητες αυξήσεις.
Το ποσοστό των καταναλωτών που παρουσιάζουν μεγάλες καταναλώσεις, σύμφωνα με στοιχεία της υπηρεσίας, δεν ξεπερνά το 15% και για αυτό το λόγο ζητήσαμε από την διοίκηση της ΔΕΥΑΣ, αλλά και την υπηρεσία, να ελέγξουν εξονυχιστικά, όλα τα υδρόμετρα που παρουσιάζουν μικρές ή μεγάλες αποκλίσεις
Σε κάθε όμως περίπτωση και μέχρι τον πλήρη έλεγχο της υπηρεσίας συνιστούμε στους Σερραίους καταναλωτές να ζητήσουν και οι ίδιοι από την ΔΕΥΑΣ τον επανέλεγχο των υδρομέτρων τους, για να διαπιστωθεί αν και ποια διαρροή υπάρχει.
Μέχρι τότε προτείναμε στην διοίκηση της ΔΕΥΑΣ να δείξει την απαραίτητη σύνεση και υπομονή σε όλους τους συμπολίτες μας, έτσι ώστε να λυθεί το ζήτημα των λογαριασμών όπως αρμόζει σε όλους τους συμπολίτες μας.
Η Δημοτική Πρωτοβουλία ξέρει καλά πως το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και για αυτό ακριβώς τον λόγο η τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης καθορίστηκε σε ένα πλαίσιο που να διασφαλίζει ακριβώς αυτόν τον χαρακτήρα.
Δεν χρειάζονται φτηνοί λαικισμοί και δεν θα επιτρέψουμε η ΔΕΥΑΣ να γίνει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.
Για αυτό ζητούμε από όλες τις παρατάξεις να γίνει ένα θεματικό ντιμπέιτ με θέμα την ΔΕΥΑ Σερρών.
Για να μάθουν οι πολίτες όλη την αλήθεια.

Με τιμή
Θεόδωρος Αραμπατζής
Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών