Άγχος «καραμανλοφροσύνης» στο… νέο-καραμανλικό στρατόπεδο

Άγχος «καραμανλοφροσύνης» στο… νέο-καραμανλικό στρατόπεδο

Διαβάζουμε στο serresbomb.blogspot.gr: Μέσα από παραπολιτικά δημοσιεύματα  το νέο-Καραμανλικό στρατόπεδο προσπαθεί  να μετριάσει την “βαριά” ήττα που υπέστη σε επικοινωνιακό επίπεδο από την ΥΜΑΘ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Βελίδειο το Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου με αφορμή την παρουσίαση της αγγλικής έκδοσης του Συλλογικού Τόμου: “The Greek Political Economy: 2000-2015”..

Βράζουν όπως έμαθα τα γαλάζια στελέχη της Μακεδονίας για την ειδική μεταχείριση που επιφύλασσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης στην Σερραία  βουλευτινα-υπουργό των ΑΝΕΛ.

και πρόσκληση πήρε και θέση της είχαν κρατήσει…

‘Όπως σημειώνουν γαλάζια στελέχη που ήταν στην εκδήλωση η υπουργός  ούτε έσπρωξε ούτε ..ίδρωσε για να βρει θέση. Αφού και πρόσκληση πήρε και θέση της είχαν κρατήσει.

Αντιθέτως όπως τονίζουν αυτοί που ίδρωσαν και έδιναν αγκωνιές ήταν γαλάζιοι βουλευτές, πρώην υπουργοί και δήμαρχοι τους οποίους “έγραψαν” στα παλιά τους τα παπούτσια.

Όπως σημείωσε παλιός Καραμανλικός μάλλον πρέπει να κλαίνε στο νεοκαραμανλικο (θέλοντας να τονίσει οτι οι διάδοχοι απέχουν προς το χειρότερο μακράν του Εθνάρχη και του αδελφού του Αχιλλέα)  στρατόπεδο αφού με τις γκάφες τους αποδομούν ότι με κόπο έχτισε ο Εθνάρχης.

Εμείς θα προσθέταμε πως:

Οσο για την “εγκατάλειψη” της εκλογικής περιφέρειας (Σέρρες) που προσάπτουν στην ΥΜΑΘ, μάλλον θα την μπέρδεψαν, με νεόκοπο πολιτικό, που όλες του οι κινήσεις το τελευταίο εξάμηνο (2-3 συνεντεύξεις κάθε εβδομάδα σε ΜΜΕ πανελλαδικά, οπου εκτος από πολιτικές αναλύσεις ούτε λόγος για τις Σέρρες) δείχνουν, πως κοιτά προς… Αθήνα μεριά για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Θεωρεί, μάλλον, πως έκανε το “αγροτικό” του στην επαρχία και βάζει “πλώρη” για μεγαλύτερα… αξιώματα, με μοναδικό όπλο το… όνομα !

(Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία)