Αγνοείται 70χρονος κτηνοτρόφος από το Αχλαδοχώρι-Κινητοποίηση της ΕΜΑΚ

Αγνοείται 70χρονος κτηνοτρόφος από το Αχλαδοχώρι-Κινητοποίηση της ΕΜΑΚ

ΑχλαδοχώριΤα ίχνη Σερραίου κτηνοτρόφου από το Αχλαδοχώρι Σιντικής, που έχει να δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα του Σαββάτου (23/5), αναζητούν άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, πυροσβέστες, αστυνομικούς και εθελοντές διασώστες.
Σύμφωνα με τον γιο του αγνοούμενου 70χρονου κτηνοτρόφου, η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον πατερά του ήταν το απόγευμα του Σαββάτου και έκτοτε τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.
Ο 70χρονος κτηνοτρόφος φέρεται ότι πήγε να βρει ένα ζώο από την κτηνοτροφική του μονάδα που είχε χαθεί. Το ζώο το βράδυ επέστρεψε στη μονάδα, αλλά ο κτηνοτρόφος παραμένει άφαντος.
Αργά το βράδυ, συγγενείς και κάτοικοι του ορεινού χωριού του Δήμου Σιντικής με φακούς  ξεκίνησαν την αναζήτηση του κτηνοτρόφου, αλλά οι προσπάθειες τους απέβησαν άκαρπες λόγω του δύσβατου της περιοχής.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής (24/5), έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές ψάχνοντας σε μεγάλη ακτίνα τον ορεινό όγκο όπου βρίσκεται η κτηνοτροφική μονάδα του αγνοούμενου κτηνοτρόφου, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να βρεθούν κάποια ίχνη του.