Αγωνία για τον 86χρονο Πολυχρονιάδη που χάθηκε με το τρακτέρ του στη Βέργη

Αγωνία για τον 86χρονο Πολυχρονιάδη που χάθηκε με το τρακτέρ του στη Βέργη

Ακαρπες οι προσπάθειες ανεύρεσης του 86χρονου Θανάση Πολυχρονιάδη, 86 χρόνων, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης 30 Οκτωβρίου όταν τα τελευταία του ίχνη εντοπίζονται έξω από το χωριό του την Βέργη.

Οδηγούσε ένα παλιό κόκκινο τρακτέρ URSUS, με αριθμό κυκλοφορίας ΣΡ-6714. Στο πίσω μέρος είχε προσαρμοσμένη πορτοκαλί πλατφόρμα, στην οποία είχε φορτώσει λευκά μπιτόνια με λάδι.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του συνταξιούχου καθώς κάμερα τον κατέγραψε να φεύγει από ελαιουργείο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το χωριό του, τη Βέργη Βισαλτείας, και να στρίβει στην επαρχιακή οδό για Δημητρίτσι.

Άκαρπες οι έρευνες

Έκτοτε δεν έχει εντοπιστεί ούτε ο ίδιος ούτε το όχημά του, παρά τις ερευνες τόσο των κατοίκων, όσο και της αστυνομίας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και η αερολέσχη Σερρών με με το αεροσκάφος της Savannah XL I-A394 παρέχοντας εναέρια κάλυψη.

Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Silver Alert.

Έχει ύψος 1.72 μ., είναι αδύνατος και όταν χάθηκε φορούσε καρό πουκάμισο με πράσινες, κόκκινες και μπλε ρίγες, σκούρο μπλε παντελόνι και λαδί μπουφάν με κοτλέ γιακά.

Advertisements