ΤΕΝΙΣ: Αγωνιστική και Οργανωτική επιτυχία στο 5ο Πρωτάθλημα Επιπέδου 2 που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών (φωτος)

ΤΕΝΙΣ: Αγωνιστική και Οργανωτική επιτυχία στο 5ο Πρωτάθλημα Επιπέδου 2 που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών (φωτος)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Πρωτάθλημα Επιπέδου 2 τένις που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών (ΣΑΣ) το τριήμερο 21-23/11/2015. Συμμετείχαν 52 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα έδωσαν σκληρές μάχες στις κατηγορίες ΑΚ-16 (μονά και διπλά) με στόχο την διάκριση. Με σύμμαχο τον καιρό οι αγώνες διεξήχθησαν με άψογη οργάνωση και οι θεατές απόλαυσαν τένις υψηλού επιπέδου. Στις απονομές είχαμε μόνο χαμόγελα από αθλητές, προπονητές και συνοδούς.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η αθλήτρια του συλλόγου Σ.Α.Σ. Χατζηστουγιάννη Σοφία μαζί με την αθλήτρια  Μαναού Γιαννούση Αλκιόνη (Ο.Α. Φοίβου Λάρισας) κατέκτησαν ύστερα από μία σκληρή μάχη στο τελικό την 2η θέση στην κατηγορία Κ16 διπλά.

Η διοίκηση του ΣΑΣ στην ανακοίνωσή της απευθύνει ευχαριστίες αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς του πρωταθλήματος που για μια φορά ακόμα στήριξαν ουσιαστικά την προσπάθεια αναβάθμισης του αθλήματος αντισφαίρισης στις Σέρρες. Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κο Μ. Χατζημαργαρίτη και όλο το Δ.Σ. του οργανισμού που κατάφεραν να επιλύσουν εγκαίρως τα προβλήματα ηλεκτροφωτισμού των γηπέδων που παρουσιάστηκαν και έτσι οι αγώνες τις δύο πρώτες μέρες συνεχίστηκαν και κατά τις πρώτες βραδυνές ώρες.

Συγχαρητήρια σε όλους για μία ακόμη φορά.