Αγωνιστική πρεμιέρα του ΣΕΓ Βαλτερού στην Ενόργανη Γυμναστική

Αγωνιστική πρεμιέρα του ΣΕΓ Βαλτερού στην Ενόργανη Γυμναστική

Αγωνιστική πρεμιέρα για τις παγκορασίδες του Συλλόγου Ενόργανης Γυμναστικής Βαλτερού στην το περασμένο Σάββατο (6/4).

Τα κορίτσια της Μαγδαλένας Τριχοπούλου και του Γιώργου Τρυπιδάκη πήραν μέρος στον πρώτο τους επίσημο αγώνα, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας. Γέμισαν με εμπειρίες και πείσμα για την συνέχεια και την Προκριματική Φάση που θα γίνει τον Μάιο στην Θεσσαλονίκη. (Κεσίδου Βαΐα, Δαλίσκα Κωνσταντίνα, Ιωάννου Ελισάβετ, Πράπογλου Δέσποινα, Τόπτσιου Μαρία, Καρυπίδη Ελένη, Τζιότζιου Ανθούλα).

Το ίδιο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε και η Προκριματική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο στην Καλαμπάκα, όπου πήραν μέρος με μεγάλη επιτυχία οι αθλήτριες του συλλόγου: Γεωργουλάκη-Τζαννέτου Βικτώρια, Δημητριάδου Ραφαέλα, Μυροβάλη Ειρήνη, Ράπτη Δήμητρα.

Η Μαγδαλένα Τριχοπούλου σε δηλώσεις της τονίζει:

Είμαι πολύ περήφανη για τα κορίτσια μας. Εκτέλεσαν σωστά και όμορφα όλα τους τα προγράμματα. Θέλουμε δουλειά ακόμα και δρομολόγια στην Θεσσαλονίκη για προπονήσεις, καθώς το πανεπιστημιακό γυμναστήριο στις Σέρρες που μας φιλοξενεί δεν μας καλύπτει σε όλα τα όργανα.

Μαζί με τον συνάδελφό μου, Γιώργο Τρυπιδάκη, έχουμε βάλει υψηλούς στόχους, και σκοπεύουμε να τους πετύχουμε χρόνο με τον χρόνο. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Πέτρο Λεμονή, πρόεδρο του συλλόγου, για την στήριξη και την βοήθεια του στο να εκπληρωθεί αυτό το όνειρο.