Η αγορά των Σερρών έδειξε ότι δεν «σηκώνει» άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Η αγορά των Σερρών έδειξε ότι δεν «σηκώνει» άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του Γιάννης Μπαλίτης εκφράζει την ικανοποίησή του ότι το σύνολο σχεδόν (97%) των Εμπορικών Καταστημάτων των Σερρών παρέμεινε κλειστό την περασμένη Κυριακή 17/7, παρά τη δυνατότητα που τους έδινε ο νόμος να ανοίξουν.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος τονίζει:

Ξεπέρασε το 97% η συμμετοχή των Εμπορικών καταστημάτων αλλά και κάποιων αλυσίδων στην κινητοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών για την μη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016, η οποία ήταν μια από τις 7 Κυριακές που προβλέπεται από τον Νόμο 4177/2013.

Αγορα_Σερρών_Κυριακή-003Καλούμε τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σταθάκη να υλοποιήσει επιτέλους τις προεκλογικές του εξαγγελίες,  καταργώντας τις 5 Κυριακές ώστε οι αγορές σε όλη την Ελλάδα να λειτουργούν μόνο τις 2 παραγωγικές  Κυριακές του χρόνου- Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς – που είναι προς όφελος των μικρών τοπικών καταστημάτων, ενώ οι υπόλοιπες είναι προς όφελος των πολυεθνικών και των αλυσίδων.

Επιτέλους κ. Σταθάκη πάρτε θέση!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε θερμά τους Σερραίους καταναλωτές που για μια ακόμη φορά σεβάστηκαν την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών και τους καλούμε να επισκεφτούν την Σερραϊκή αγορά στο γνωστό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους αφού ως γνωστό υπάρχουν πολύ καλά προϊόντα και σε πολύ καλές τιμές λόγω των θερινών εκπτώσεων που είναι σε εξέλιξη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Μπαλίτης Ιωάννης