ΑΓΡΟΤΕΣ: Κλειστός ο Προμαχώνας με 4ωρα μπλόκα και για τα ΙΧ-Ουρά φορτηγών 17χλμ!!!

ΑΓΡΟΤΕΣ: Κλειστός ο Προμαχώνας με 4ωρα μπλόκα και για τα ΙΧ-Ουρά φορτηγών 17χλμ!!!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/2) το μπλόκο των αγροτών στον Προμαχώνα, ο αποκλεισμός στο τελωνείο του Προμαχώνα εκτός από τα φορτηγά (για τα οποία υπάρχει 24ωρος αποκλεισμός) θα αρχίσει να εφαρμόζεται (για 4 τουλάχιστον ώρες ημερησίως) και σε όλα τα υπόλοιπα οχήματα (ΙΧ, λεωφορεία, κ.λ.π.), χωρίς να είναι γνωστή η ώρα που θα πραγματοποιείται αυτός.

Φορτηγα-ουρα-8-2-2016-17χλμ_nΤαυτόχρονα κάθε ημέρα στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιείται γενική συνέλευση των αγροτών. Ενώ για αύριο Τρίτη έχουν καλέσει να παρευρίσκονται στη Γενική Συνέλευση και αντιπροσωπείες από τα μπλόκα όλης της Ελλάδας, ώστε να συντονίσουν τις κινήσεις τους για την μαζική κάθοδο στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή 12/2.

Φορτηγα-ουρα-8-2-2016-17χλμ-03_nΝα σημειωθεί ότι η ουρά που σχηματίζουν τα φορτηγά φτάνει τα 17 χλμ !!! και από τις δύο πλευρές των συνόρων, και η κατάσταση θα επιδεινωθεί με τον 4ωρο αποκλεισμό όλων των οχημάτων.

 

Δελτίο Τύπου Μπλόκου Προμαχώνα
Στην ανοιχτή γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα αποφασίστηκε ο αποκλεισμός για τα φορτηγά να είναι 24ωρος δηλαδή επ’ αορίστου.
Για ιχ και κλπ ο αποκλεισμός θα είναι τουλάχιστον 4ωρος.
προμαχώνας-συνέλευση-αγροτών-8-2-2016_nΕπίσης κάθε ημέρα στις 12 το πρωί θα πραγματοποιείται Γενική συνέλευση και Ενημέρωση.
Αυτήν την ώρα τα σύνορα είναι κλειστά και για ιχ ενώ η ουρά από τις νταλίκες φτάνει στο Σιδηρόκαστρο.
Τέλος όσο ο η κυβέρνηση μας αγνοεί εμείς θα σκληραινουμε την στάση μας με περισσότερες ώρες αποκλεισμού για ιχ. Ο 4ωρος αποκλεισμός είναι μόνο η αρχή και ξεκίνησε ήδη από σήμερα.
Καθημερινά όλοι οι αγρότες στις 12 να βρίσκονται στο μπλόκο.