Αγροτικός Αστέρας-Πανσερραϊκός: Το ντέρμπυ ξεκίνησε με… ανακοινώσεις για τον διαιτητή

το μόνο που δεν μας είπατε, είναι τι νούμερο βρακί φοράει και σε πιο πατρικό θα φάνε τα σόγια το Πάσχα!!!
το μόνο που δεν μας είπατε, είναι τι νούμερο βρακί φοράει και σε πιο πατρικό θα φάνε τα σόγια το Πάσχα!!!

Με «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ των δύο ομάδων για τον διαιτητή ξεκίνησε τρεις μέρες νωρίτερα το ντέρμπυ κορυφής Αγροτικού Αστέρα-Πανσερραϊκου.  Το θέμα ξεκίνησε ο από την ωρα που ορίσθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Στο ντέρμπυ ορίσθηκε την Τετάρτη 12/2 να διαιτητεύσουν οι Σκουλάς, Πετρόπουλος, Τσιγγινές (Θεσσαλίας). Μια μέρα μετά στον Αγροτικό Αστέρα εμφανίζονται να είναι προβληματισμένοι και με ανακοίνωσή της η ομάδα της Θεσσαλονίκης εκφράζει την δυσαρέσκεια της για τον ορισμό του Εμμανουήλ Σκουλά, όχι για τις ικανότητες του ρέφερι αλλά για τις σχέσεις που διατηρεί με την ομάδα των Σερρών.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πανσερραϊκού στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα απαντώντας στους «πράσινους».

Μάλιστα, τα «Λιοντάρια» στην απάντησή τους κάνουν λόγο για… «ανακοίνωση-gossip» και αυτό που τονίζουν είναι ότι τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο, αλλά και να σταματήσουν να προκαλούν τον κόσμο του Πανσερραϊκού.

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα

«Την προσεχή Κυριακή 16/2/2014 η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα του Πανσερραικου στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε εμείς την σημασία και την κρισιμότητα του αγώνα, όταν τίθενται αντιμέτωπες οι δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας που διεκδικούν την άνοδό τους στην Football League.
 
Θεωρούμε αυτονόητο ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι από πλευράς της Κ.Ε.Δ. θα ήταν αξιολογημένο και ότι θα οριζόταν σε αυτό ένας διαιτητής και ικανός και κατάλληλος να το διευθύνει με τρόπο άψογο. 
 
Όταν η ΚΕΔ/Ε.Π.Ο. δημοσιοποίησε τους ορισμούς των Διαιτητών για τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής αυτής της αγωνιστικής, προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κος Σκουλάς του Συνδέσμου Θεσσαλίας. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο κ.Σκουλάς έχει σύζυγο με καταγωγή από τις Σέρρες και μάλιστα ο πατέρας της είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών!! (για την ώρα αγνοούμε εάν σκοπεύει  να είναι εκ νέου υποψήφιος στις Σέρρες στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές…οπότε…). Επίσης γνωρίζουμε ότι ο κ. Σκουλάς διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με μέλη του Δ.Σ. του Πανσερραικού με τους οποίους, όποτε βρίσκεται στις Σέρρες (αρκετά συχνά λόγω της σχέσης του με την τοπική κοινωνία), συναντάται γιά καφέ ή φαγητό!!  (Τα ονόματα τους στην διάθεση σας αν χρειαστεί).
 
Ενεργώντας καλόπιστα και θεωρώντας ότι αυτά τα στοιχεία δεν ήταν εις γνώση της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. αμέσως απευθυνθήκαμε προς τους υπευθύνους εγγράφως, γνωστοποιώντας τα συγκεκριμένα γεγονότα – τα οποία τυπικά μεν μπορεί να μην συνιστούν κώλυμα, πλην όμως ηθικά δημιουργούν ένα θέμα και έχουν δημιουργήσει αναβρασμό στην φίλαθλη κοινωνία του Ευόσμου και ζητήσαμε να προβούν στην αντικατάσταση του συγκεκριμένου διαιτητή. Δυστυχώς έως τώρα δεν είχαμε την παραμικρή αντίδραση επ’αυτού. 
 
Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνουμε ότι δεν τίθεται θέμα ικανοτήτων του κ. Σκουλά , τις οποίες δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε, αλλά καταλληλότητας του να διευθύνει το συγκεκριμένο παιχνίδι με τις ειδικότερες διαστάσεις και σημασία που αυτό έχει. Θεωρούμε δε ότι και από πλευράς του θα έπρεπε ο ίδιος να θέσει το συγκεκριμένο θέμα υπ’όψη της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. και να ζητήσει να εξαιρεθεί από τον συγκεκριμένο αγώνα».

Η ανακοίνωση απάντηση του Πανσερραϊκού

«Με πολύ μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση – διαμαρτυρία της συμπαθούς ομάδας που αντιμετωπίζουμε την Κυριακή 16/02/2014 για τον ορισμό του διαιτητή του μεταξύ μας αγώνα κ. Σκουλά (Θεσσαλίας). 
Με ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη διαβάσαμε στην ανακοίνωση – gossip για το που πίνει και που τρώει ο συγκεκριμένος διαιτητής, με ποιους βγαίνει, τι δουλειά κάνει ο πεθερός του, από πού είναι η γυναίκα του… το μόνο που δεν μας είπατε, είναι τι νούμερο βρακί φοράει και σε πιο πατρικό θα φάνε τα σόγια το Πάσχα!!! Λοιπόν κύριοι!!! Από την αρχή της χρονιάς κάνουμε μια τιτάνια προσπάθεια να ξαναφέρουμε τον τεράστιο Πανσερραϊκό μας εκεί που του αξίζει με μεγαλύτερο συμπαραστάτη μας το ήθος και την ανιδιοτέλεια ! Έχουμε δεχτεί αρκετές κακές διαιτησίες με μαϊμού πέναλτι εις βάρος μας και άδικες αποβολές!  Ποτέ την Τετάρτη το βράδυ (ημέρα ορισμού διαιτητών) τα τηλέφωνα το ΔΣ μας πήραν φωτιά να ενημερώνουμε αντιπάλους άλλων ομάδων για το βιογραφικό και το ιστορικό του κάθε διαιτητή που παίζει ! Υποδείξτε μας πιο διαιτητή θέλετε και εμείς θα τον δεχτούμε! Ας είναι από τον Εύοσμο ή ακόμα και από της Σέρρες, αφού και από εδώ λαμβάνεται καθημερινή ενημέρωση για το τι γίνεται στο Πανσερραϊκό!! Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και είμαστε πανέτοιμοι για αυτό!!! Μην προκαλείται άλλο τον κόσμο του Πανσερραϊκού!!! Έχουν ήδη ανεχτεί πολλά από εχθρούς και… φίλους!! 50 χρόνια Πανσερραϊκός».